TBM Hakkında

organikmakale

Kayıtlı Üye
Biliyoruz ki Adsense Türkiye saati ile saat 10:00 gibi gün sonu oluyor. Benim Dikkatimi çeken bir şey oldu özellikle web sitemdeki reklamlara 10:00 11:30 arası tıklanan reklamların TBM si 0,40 ile 0,65 arası oluyor yani gün başlangıcı saat 10 :00 12:00 arası reklamlara çok tıklanmıyor ki reklam verenler bu saat aralığına iyi para veriyor. 3 tıkta 2 tl alabiliyorum . www.organikmakale.com

Youtube bir gözlemim olmadı olan varsa yazsın :)

Senin saatin yanlış dostum saatini ayarla. gercek manada saatini, yani adsense saatini türkiye yap böylece senin güne baslaman tr saati ile 00:01 olur :)

Değiştirmez olaydım TBM 0.10 -0.14 tl düştü önceden 0.20-0.30 arasıydı. Şuan tekrar ABD saatine çektim 10 saat geriden geliyor. Sitesi olanlar mutlaka ABD saati kullanın ben Türkiyeye çektim 3 günde tbm dibe vurdu. Benze avrupa ABD saati iyi

Değiştirmez olaydım TBM 0.10 -0.14 tl düştü önceden 0.20-0.30 arasıydı. Şuan tekrar ABD saatine çektim 10 saat geriden geliyor. Sitesi olanlar mutlaka ABD saati kullanın ben Türkiyeye çektim 3 günde tbm dibe vurdu. Benze avrupa ABD saati iyi

hocam abd saati derken hangi eyaleti yapıyorsunuz ?

norveç saatine gecseydin orada günler 3 aymıs. belki tbm daha cok artar

bu forumda değil dünya forumlarında tbmyi saat farkına bağlayan ilk kişi sensin. tebrik ederim. bravoo :)

norveç saatine gecseydin orada günler 3 aymıs. belki tbm daha cok artar

bu forumda değil dünya forumlarında tbmyi saat farkına bağlayan ilk kişi sensin. tebrik ederim. bravoo :)

Kardeş web sitesinden bahsediyorum youtube değil. 3 ayda TBM ortalama 0,25 saati değiştirdim 0,12 tl istatistik bunlar sallama değildir ok ?

Arkadaşlar ben test ediyorum ve malesef saat pasifik yapınca tbm 0.20 -0 30 tl arası ,türkiyeye çekince 0.10-0.15 tl düşüyor. Web site için geçerlidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri