TBM konusunda SON NOKTA.Daha otesi yok.

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Evet arkadaslar,bir cok arkadasimizin sorunu tbmlerin dusuk olmasi.Cok izlenim yada tik alipda tbmleri dusuk oldugundan isyan eden arkadaslara bu konuda bu bilgiyi paylasmak istiyorum.

Huyum ve ozelligim geregi test etmedigim gormedigim hic birseyi paylasmadigim icin bu olayida son 3-4 haftadir ustune duserek denemelerimi yapip farkina vardirm.
Simdi size bu konu hakkinda bazi bilgileri en basit ornek le vermek istiyorum..

Diyelimki adsenseye bagli bir izlenimi cok olan kanalizin istatsitikleri su ;

izlenme sayiniz 300.000 Tik sayiniz 2000 tbm niz 0.03 kazanciniz 60 Dolar.

Bu Tbm olayini bu tarz kanallara sahip arkadaslar yada az izlenim ama iyi derecede tatmin edici izlenim alan arkadaslar,yada sirf bu ise odaklanacak arkadaslar,Partnerlik networklerini bi deneyin diyorum ve artik bu tbm lanetinden kurtulun.

Bakin asagidaki 2 haftalik test sonucunda 100/100 TURK HITI olan 5-6 videoluk Partner kanalimin istatistiklerini paylastim.

327.000 Gosterime izlenime Toplam Kazanc, 495 Dolar.
Simdi 300.000 gosterime adsensede 60 dolar alirken partnerde bu parayi aliyoruz.
Ayrica Turk hiti'de olsa 1.000 gosterim basi odedigi miktar 2.21 Dolar.

Sanirim ne demek istedigimi anladiniz.

Kendinize odemelerde sorun yasatmayacak saglam bir networkden partnerlik alarak bunu test edebilir gorebilirsiniz.

Ozellikle dizi sektorunde yada bu tur sektorde calisipda tbmleri cok dusuk olup,izlenim sayisi yuksek ti ksayisi yuksek tbmsi dusuk olanlara SIDDETLE tavsiye ediyorum partnerligi.

Her ne kadar bu bilgileri paylassamda istediginiz sekilde ister adsense ister Partner olarak denemeleriniz iyapip sonuclari yazarsiniz.Eminimki bu soylediklerimdeki orantiyi dogrulugu sizde gozlerinizle goreceksiniz.

Saygilarimla.

qmfmy.jpg

Oynatmaya Gore gosterim basi kazanc. 3.09 Dolar.
qmfp9.jpg

100/100 Turk hitine 1.000 gosterim basi verdigi kazanc 2.21 Dolar.
qmg50.jpg

Teknoloji kanalım var günde 1000 gösterim güzel para bırakıyor adsenseye yeni sayılır. Partnerliğe kabul ederlermi hocam ? veya iyi para verirlermi gösterime

Evet arkadaslar,bir cok arkadasimizin sorunu tbmlerin dusuk olmasi.Cok izlenim yada tik alipda tbmleri dusuk oldugundan isyan eden arkadaslara bu konuda bu bilgiyi paylasmak istiyorum.

Huyum ve ozelligim geregi test etmedigim gormedigim hic birseyi paylasmadigim icin bu olayida son 3-4 haftadir ustune duserek denemelerimi yapip farkina vardirm.
Simdi size bu konu hakkinda bazi bilgileri en basit ornek le vermek istiyorum..

Diyelimki adsenseye bagli bir izlenimi cok olan kanalizin istatsitikleri su ;

izlenme sayiniz 300.000 Tik sayiniz 2000 tbm niz 0.03 kazanciniz 60 Dolar.

Bu Tbm olayini bu tarz kanallara sahip arkadaslar yada az izlenim ama iyi derecede tatmin edici izlenim alan arkadaslar,yada sirf bu ise odaklanacak arkadaslar,Partnerlik networklerini bi deneyin diyorum ve artik bu tbm lanetinden kurtulun.

Bakin asagidaki 2 haftalik test sonucunda 100/100 TURK HITI olan 5-6 videoluk Partner kanalimin istatistiklerini paylastim.

327.000 Gosterime izlenime Toplam Kazanc, 495 Dolar.
Simdi 300.000 gosterime adsensede 60 dolar alirken partnerde bu parayi aliyoruz.
Ayrica Turk hiti'de olsa 1.000 gosterim basi odedigi miktar 2.21 Dolar.

Sanirim ne demek istedigimi anladiniz.

Kendinize odemelerde sorun yasatmayacak saglam bir networkden partnerlik alarak bunu test edebilir gorebilirsiniz.

Ozellikle dizi sektorunde yada bu tur sektorde calisipda tbmleri cok dusuk olup,izlenim sayisi yuksek ti ksayisi yuksek tbmsi dusuk olanlara SIDDETLE tavsiye ediyorum partnerligi.

Her ne kadar bu bilgileri paylassamda istediginiz sekilde ister adsense ister Partner olarak denemeleriniz iyapip sonuclari yazarsiniz.Eminimki bu soylediklerimdeki orantiyi dogrulugu sizde gozlerinizle goreceksiniz.

Saygilarimla.

qmfmy.jpg

qmfp9.jpg

100/100 Turk hitine 1.000 gosterim basi verdigi kazanc 2.21 Dolar.
qmg50.jpg

Emeğinize klavyenize sağlık hocam :) bir sorum olucak izlenmelerim henüz o kadar yüksek değil partnerliği ilerde düşünüyorum ama örnek veriyorum tbm'yi az da olsa arttırmak için mesela bir kozmetik videosuna android niche 3-4 kelıme gırsek sıkıntı olurmu ? dolandırıcılık diyip kanalı uçurmasınlar ? :)

Hocam galiba avasomee idi bahsettiğiniz partner acaba bu 800 doları alabildiniz mi onu merak ettim?

TBM derdine düşüp video yükleyemeyen arkadaşlar gördüm.Forumda
Aynı şeyi TO'su düşük arkadaşlar için de söyleyebiliriz.

Youtubeden para kazanmayı öğrenen kişiler dediğin grup çok kanal açıp çok video yükleyen kişiler mi oluyor?
Tamam öğrendik açtık kanalları totalde 300 kanalımızla 300 k görüntülenme alıyoruz diyelim .Tık sayımız da dediğin gibi 2000 olsun.^

1 kanalda dediğin gibi 300 bin izlenim alan biri için partnerlik de mantıklı fakat yukardaki gibi bir durum için 300 kanaldan dağınık gelen bir izlenme söz konusuysa ve tbm konusunu aşamamışsak -veya TO konusunu- ne yapmamız gerekir? Cevaplarsan sevinirim [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

çok teşekkürler hocam sayenizde tam bu işten ümidimi kesecekken yeniden azimleniyorum :)

Teşekkürler hocam network tavsiyeniz var mı.
Networkler hakkinda detayli bilgileri gerekli bolumlerde yeniden guncelleyip acacagiz.Bir iki gune bu konudada detayli bilgi sahibi olabilirsiniz.

Teknoloji kanalım var günde 1000 gösterim güzel para bırakıyor adsenseye yeni sayılır. Partnerliğe kabul ederlermi hocam ? veya iyi para verirlermi gösterime
Partner networklerini tek tek inceleyip sartlarini gorebilirsin.

Hocam galiba avasomee idi bahsettiğiniz partner acaba bu 800 doları alabildiniz mi onu merak ettim?
2 Avossome 1 rpm var su an.Avessomeden iki kanal icinde odeme bekliyorum,bu ay sonu odenecek gibi sonucunuda paylasacam.

TBM derdine düşüp video yükleyemeyen arkadaşlar gördüm.Forumda
Aynı şeyi TO'su düşük arkadaşlar için de söyleyebiliriz.

Youtubeden para kazanmayı öğrenen kişiler dediğin grup çok kanal açıp çok video yükleyen kişiler mi oluyor?
Tamam öğrendik açtık kanalları totalde 300 kanalımızla 300 k görüntülenme alıyoruz diyelim .Tık sayımız da dediğin gibi 2000 olsun.^

1 kanalda dediğin gibi 300 bin izlenim alan biri için partnerlik de mantıklı fakat yukardaki gibi bir durum için 300 kanaldan dağınık gelen bir izlenme söz konusuysa ve tbm konusunu aşamamışsak -veya TO konusunu- ne yapmamız gerekir? Cevaplarsan sevinirim @Muslera06

Bence hic alakasi yok,yani soyle,sahsen ben Bu partnerlik isleri ile ilgilensemde ugrassamda,bir yandanda ayni yaptigim is bol kanal bol kazanca adsenseden devam ederim.

Mesela benim bu sistemde calisma mantigim su olacak bu gidisle.Benimle is yapan arkadaslar bana her gun yeni kanal acip verecekler eskisi gibi.Hergun bu sekilde 10-15 kanalla kanal sayimi artiracagim.

Ben ise sirf Partner uzerinde ozel calisma yapacagim.Yani partnerlikdede kopya bol kanalla yada surekli kopyalama ile kazanmak zor.Bu biraz emek ugras ozel caba istiyor.Sanirim anlatabildim.

bende bi ısınamadım şu partnere arkadaş...paraları çok geç ödüyorlar....

Zaten benimde hep bu ise soguk bakmamin sebebi bu.Bi guvensizlik vs oluyor icimde niyeyse,sanki adsense cok guvenliymis gibi gercide neb ileyim kanim akmiyor bi turlu komple o tarafa. :)

Aynen usta soğuk bakıyom ben pantere :) google amca öder paramızı ama o firma uçup gitse hakkımı ver diyemessin dersin de ooooooo ölem eşşeem ölmee...genede iyi para veriyor haaa :D

Aynen usta soğuk bakıyom ben pantere :) google amca öder paramızı ama o firma uçup gitse hakkımı ver diyemessin dersin de ooooooo ölem eşşeem ölmee...genede iyi para veriyor haaa :D

Beyto partneri tavsiye ediyor musun? Bende hiç girmedim. Düşüncen nedir?

İşte Mursela kardeşimizi doğrulayan kanıtlar.
Aşağıdaki resimler daha en son açtığımız partner kanallarımızdan birine ait
Gördüğünüz gibi BGM oranları bayağı yüksek

hocam her tavsiyenizi uygulayan biriyim. fulscreen'den partnerlik aldım 118k gösterime 8 usd verdi. Nedenini sorduğumda sadece 8klık bir gösterimin kazanç sağlattığını diğerlerinin mobil izlenme olduğunu söyledi. arapça bir kanaldı ve partnerlik olmasa 100-150 usd arası kazanmıştım. yabancı kanalda bana bunu yapmışken,türkçe içerikte kanalımı onlara emanet ediyim mi?

günlük en az 30 K izlenim alıyorsan ve TBM çok düşükse adsensede olabilir ama dashboardı olan bi network olması lazım...
Beyto aslinda bu is cok genis bir is ve konu.Bunun hakkinda baya bir aciklayici konular paylasacagim.
Mesela soyle bir ornek vereyim.

Gunluk 2.000 izlenim alan bir kisi adsensede aldigi tik sayisi maximum 50 olur.
Bu 50 tikda tbm'si 0.05 olsa,2.5 Dolar eder.

Bu 2.000 izlenimi alan kisi partner olursa diyelim,Ve yabanci icerik olsun bu,Abd,kanada ingilctere vs yabanci hit olsun,2k gosterime en az bence 5-6 dolar rahat alir.Cunki yabanci izlenimlerde 1k gosterim basi 10 dolara kadar cikabiliyor iceriginizin kalitesine gore.

Tabi surumden kazanmak isteyenler icin yani cok izlenim alanlar icin daha buyuk bir avantaj bu partnerlik ,az izlenimi olan icinde avantaj sayilir ama bence en az bi 5-10k izlenimle partnerlik alinirsa daha iyi olur kanisindayim.

---------- Mesaj saat 14:16:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:12:28 civarında gönderildi. ----------

İşte Mursela kardeşimizi doğrulayan kanıtlar.
Aşağıdaki resimler daha en son açtığımız partner kanallarımızdan birine ait
Gördüğünüz gibi BGM oranları bayağı yüksek

qmhs6.jpg

qmjbf.jpg

Pylasimin icin tesekkurler ustadim.Her ne kadar bu konularda bilgi sahibi olsakda,olsamda sizin bu konuda bilginiz daha coktur ve cokda bunu biliyoruz.
Konuya yaptiginiz paylasimdan dolayi tesekkurler.Bu tur konularda sizin engin tecrubelerinizi paylasmanizi merakla bekliyor olacagim.

hocam her tavsiyenizi uygulayan biriyim. fulscreen'den partnerlik aldım 118k gösterime 8 usd verdi. Nedenini sorduğumda sadece 8klık bir gösterimin kazanç sağlattığını diğerlerinin mobil izlenme olduğunu söyledi. arapça bir kanaldı ve partnerlik olmasa 100-150 usd arası kazanmıştım. yabancı kanalda bana bunu yapmışken,türkçe içerikte kanalımı onlara emanet ediyim mi?

Mobil izlenim,adsensede oldugu gibi partnerlikdede buyuk sorundur.Bu normal ve gayet dogru bir donus yapmislar.Alinan Mobil izlenimlere kazanc vermiyor cogu networkler.Zaten kategorinden dolayi bu normal mobi lizlenim alman.
Benim tavsiyem partner kanal shaipleri icin uzun metrajli videolar sunun,videolar ne kadar uzun olursa hem oynatmaya gore hemde izletmeye gore gosterim basi kazanclari farkli ve yuksek oluyor.

Sanirim anlatabildim.

Bu arada Fullscreen partnerli kanalina talibim satarsan aklinda olsun. Yada gel birlikde gelistirelim :):) :D:D:D

Paylasimin icin tesekkurler ustadim.Her ne kadar bu konularda bilgi sahibi olsakda,olsamda sizin bu konuda bilginiz daha coktur ve cokda bunu biliyoruz.
Konuya yaptiginiz paylasimdan dolayi tesekkurler.Bu tur konularda sizin engin tecrubelerinizi paylasmanizi merakla bekliyor olacagim

Rica ederim kardeşim; tabi ki bilgi ve tecrübelerimizi en geniş detayları ile dilimiz döndüğünce burada paylaşmaya ve forumdaşlara yardımcı olmaya çalışacağız. Zaten partnerlik ile ilgili açılan bir kaç konuda yaptığımız bir çok açıklama var ve devamı da gelecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri