tbm lerim çok düşük (resimli)

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

aragon

Kayıtlı Üye
7 tane yabancı kanalım var bunlara niche kelimelerde ekledim videoların uzun değil ama bana tbm az gibi geldi sizce bu görüntüleme ve tıkla daha fazla kazanmam gerekmezmi?

wLbVOo.png

0.15 Gayet iyi.
Neresi düşük ben anlayamadım?

Tbm değilde Tıklar düşük.

Oha süper 0.15 keşke benimde o kadar olsaydı maalesef 0.09

o tbm bana standart hergün gelsin, daha yükseğini istemem ben :D

dediğim gibi yeni başladım ve banlandım hafiften yükseliyo gibi.Hergün 2 kanal açmayı düşünüyorum
wLbVXb.png

ozaman benim izlenimler az yeni başladımda hemen 50 tl lere çıkmak istiyorum :D en iyisi daha çok kanal açmak

hocam tabiki fazla kanalla daha fazla gelir elde edersiniz. ama kanalınıza özgün ve güncel videolar yükleyerekte kazancınızı ve izlenimlerinizi çoğaltabilirsiniz. youtube tmbsi 0,02 0,05 olan bir videoyu yükledin ve 100 k izlenme ve 10 k tık alsa ne fayda ederki, ama youtube de olmayan bir video at çok özgün 10 k izlenim 1k tıksa alsa rahat tmb 0,90 1,00 arası oynar ve iyi gelir getirir. geçen gün Türkçe içerikli bir video attım özgün hiç olmayan 200 k izlenim aldı popülerlere girdim 2 k tık aldı kazanç 99,89 tl

---------- Mesaj saat 00:17:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:15:57 civarında gönderildi. ----------

dediğim gibi yeni başladım ve banlandım hafiften yükseliyo gibi.Hergün 2 kanal açmayı düşünüyorum
wLbVXb.png

1,3,4,5,7 şubatta ne yapıyorsan tek kanal üzerinden aynısını yapmaya devam et güncel tut o alanlarda kanalını gelsin aboneler sonra video at keyfine bak derim.

4 şubatta 1 video patladı ve nedense tüm kanallarda kapandı.Hergün düzenli olarak tüm kanallara atıyorum video

---------- Mesaj saat 00:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:19:13 civarında gönderildi. ----------

o 0.05'lik tbm'ye bakıp şükret hocam. :)

sayfa to yüksek olunca karşılıyo :D

Benim yaptığım işte bi yanlışlık var ya onu anladım türkçe yabancı karışık kanallar var sayfa to %1in üstüne çıkmadı tbm 5 6larda video ortası reklamlar açık her videoda yok olmayacak böyle herşeyi silip özgün 5 tane kanal açacam belki 1 yıl sonra popüler olurum yatırım yapacağım.

tbm İyi Gayet iyi :D öp elini Başına koy :) İyi kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri