TBM 'lerimiz Nasıl Karşılaştıralım

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

qwerty06

Kayıtlı Üye
Devede kulak kalır ama tbm oranlarım nasıl ?
Daha üzerinde çalışmak gerekirmi normalmi?
Sizin tbm 'lerle karşılaştırılınca nasıl ?
Tbm çalışma stiliniz nasıl ?

Aşşa yukarı 30TL'den 150TL' ye kadar 100 kelimeden oluşan bir niche kelime koleksiyonum var video'ya göre atmıyorum etiketleri karışık sallıyorum sonuç bu...

KnJJ6N.png
[/url][/IMG]

Türkçe içerik
2597incir2727488.jpg

Yabancı içerik
6647inciw4637734.jpg

hocam su to olayında bi taktik versenize bizede bi kaç gündür görüyorum sizi to nuz mükemmel ne yapıyorsunuz video ortası reklam mı koyuyorsunuz ve koyuyorsanız örneğin 1 saatlik videoya kac tane koyuyorsunuz?

hocam su to olayında bi taktik versenize bizede bi kaç gündür görüyorum sizi to nuz mükemmel ne yapıyorsunuz video ortası reklam mı koyuyorsunuz ve koyuyorsanız örneğin 1 saatlik videoya kac tane koyuyorsunuz?

videoların ne kadar çok hit çekerse t.o doğal olarak artar pek bi şey yapmana gerek yok.

dostum 15 dakikadan uzun ne kadar videon varsa 7 dakika aralıkla geçirebildiğin kadar reklam geçir bunun sonunda ölüm yok tam tersi kazanç var..

dostum 15 dakikadan uzun ne kadar videon varsa 7 dakika aralıkla geçirebildiğin kadar reklam geçir bunun sonunda ölüm yok tam tersi kazanç var..

Genelde benim videolarım baya uzun , 300 videonun uzunluk ortalaması 1 saatten fazla.. 15 er dakika aralıklarla tamamında reklam var lakin , daha da reklamları sıklaştırmaya utanıyorum.Adam bir şey izleyecek , burnundan geliyor. Eminim söven de çoktur.Zaten 1 izleyici o videodaki tüm reklamlara tıklasa da hiçbir şey ifade etmiyor. 1 sayılıyor o yüzden fazla abartmamak gerektiğini düşünüyorum.

ya bugun patlama oldu adsensete şu zamana kadar günlük 20 tıkı geçememiştim hitte enfazla 800dü bugun saat 12den bu saate kadar 8 bin izlenim 150 tık olmuş çok şaşkınım ama tbn 0.06kuruşlarda geziyor :D yarın saat 11.30da 1 dolarlık bir niche tbm kelime girip tıklama yaptırırsam heralde 1aylık maaşım çıkıcak :D

Türkçe içerik
2597incir2727488.jpg

Yabancı içerik
6647inciw4637734.jpg

hocam merak ettimde ne kadar zamandır bu sayfa to lar %20 ve üstünde kazanç sağlıyorsunuz?

Bende normalda %11 den yukarı çıkmazdı. Uzun videolara 15 dk aralarla reklam koymaya başladım sayfa to %20 lere dayandı bende.

İlerde sıkıntı olurmu acaba ona göre reklamları kaldırmayı düşünüyorum eski düzende devam ederiz olmazsa.

bence izlenime göre kazancın süper 10k izlenmeye 50-60 arası tık alırım ben hep

Benim gunluk gelir iyi tbm olarak ama izleme cok berbat videolar 2ile 8 dk arasi

Türkçe içerik
2597incir2727488.jpg

Yabancı içerik
6647inciw4637734.jpg

Bol kazanclar ingilizce tbm kategorisi nedir acaba? Alakali videolar yapiyormusun yoksa etiket aciklamami giriyosun spam gibi? Farkli bir adsense hesabim var günlük 80-100 sabit tik aliyor spama bulastirmak istemiyorum. Tbm bayagi düsük o yüzden arttirirsam sabit tutari yakalamak istiyorum :)

tasudara.jpg

Şubat1 ile şubat 9 arası 10 kanalımın verisi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri