Tbm Nasıl Arttırılmalı?

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Paramedic

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem su tbm yi bir türlü yükseltemedim.
Aksine git gide düşüyor
11 ocak 08
12 ocak 07
13 orak 06
14 ocak 05
15 ocak 06

muslera hocanın bütün konularını okudum tbm ve niche ile ilgili ama yok ne dediyse yaptım ama hala düşüyor.

520 TIKLAMA VAR BUGUN kazandıgım para 22 lira
tbm 10 olsa 52 lira olacak varsa bildiginiz bir tüyo bizimlede paylasırmısınız?

içeriğim türkçe, türkce içeriktenn vazgec demeyin vazgecemem kanallarımda belirli bir izlenme ve abone standardizasyonu sagladım yabancıya başlasam bu düzeni oturtamam.

Sayfa to oranin yuksek belliki. TBM oranin ona oranla dusuk olmasi ve ayrica bu ayda TBM'de dusus olmasi gayet normal. Sayfa to oranin nasil yuksek? Videolarin uzun mu mesela? Ayrica adsense'deki hassas kategorilerle oynadin mi? Yada google ve facebook gibi siteleri engelledin mi?

Sayfa to oranin yuksek belliki. TBM oranin ona oranla dusuk olmasi ve ayrica bu ayda TBM'de dusus olmasi gayet normal. Sayfa to oranin nasil yuksek? Videolarin uzun mu mesela? Ayrica adsense'deki hassas kategorilerle oynadin mi? Yada google ve facebook gibi siteleri engelledin mi?

yok hocam sayfa to suanda 1,70 çok fazla deil yani
herhangi değiişiiklik yapmadım adsensede

Video ile ilgili kelimelerin yanına 5-6 tane tıklama başı ücreti 50-60 lira olan kelimelerden ekleyin.Üst düzey bir tbm olmaz ama benim tbm bu çalışma sonucunda son birkaç aydır 0.13 altına düşmedi.

Arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem su tbm yi bir türlü yükseltemedim.
Aksine git gide düşüyor
11 ocak 08
12 ocak 07
13 orak 06
14 ocak 05
15 ocak 06

muslera hocanın bütün konularını okudum tbm ve niche ile ilgili ama yok ne dediyse yaptım ama hala düşüyor.

520 TIKLAMA VAR BUGUN kazandıgım para 22 lira
tbm 10 olsa 52 lira olacak varsa bildiginiz bir tüyo bizimlede paylasırmısınız?

içeriğim türkçe, türkce içeriktenn vazgec demeyin vazgecemem kanallarımda belirli bir izlenme ve abone standardizasyonu sagladım yabancıya başlasam bu düzeni oturtamam.

Senin yine iyi benim 0,01 € :( bir gün 0,04 oldu tekrar düştü

---------- Mesaj saat 19:55:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:53:34 civarında gönderildi. ----------

Video ile ilgili kelimelerin yanına 5-6 tane tıklama başı ücreti 50-60 lira olan kelimelerden ekleyin.Üst düzey bir tbm olmaz ama benim tbm bu çalışma sonucunda son birkaç aydır 0.13 altına düşmedi.

hangi kelimeler onlar ?

Senin yine iyi benim 0,01 € :( bir gün 0,04 oldu tekrar düştü

---------- Mesaj saat 19:55:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:53:34 civarında gönderildi. ----------

hangi kelimeler onlar ?

adwords.google.com/ko/KeywordPlanner

adresinden niche kelimelerle ilgili araştırma yaparak ortalama kazancı 50-60 tl olanları bulup 5-6 tane ekleyin.

ben hiçbir şey yapmıyorum ara sıra 0.26 tl oluyor ama ortalama 0.15 tl

ben hiçbir şey yapmıyorum ara sıra 0.26 tl oluyor ama ortalama 0.15 tl

Ne tur videolar yukluyorsunuz ?

---------- Mesaj saat 21:05:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:51 civarında gönderildi. ----------

Gmail hesabınızla giriş yapabiliyorsunuz reklam vermeye falan gerek yok.

Tamam nicheleri yaptim tbm 0.03 oldu simdi tiklamalar gitti sadece 1 tiklama var :D

Farklı kelime ekleme , adsense ban yersin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri