TBM Nedir ? [YARDIM]

HotFear76

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Bu işte yeniyim kusura bakmayın nedir bu TBM ?

rxhhw.png

bi konu da gördüm bir arkadaş 100$ üstü kazanan TBM Kelimeleri yazmış nedir o kelimeler ne işe yarar nasıl kullanılır ?

Birde 2 video var kanalımda (kanalı yeni açtım) birisi 32 görüntülenme var birisi 15 adsense de gördüğünüz gibi 29 yazıo nedeni nedir ?

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

rxhhw.png

bi konu da gördüm bir arkadaş 100$ üstü kazanan TBM Kelimeleri yazmış nedir o kelimeler ne işe yarar nasıl kullanılır ?

Birde 2 video var kanalımda (kanalı yeni açtım) birisi 32 görüntülenme var birisi 15 adsense de gördüğünüz gibi 29 yazıo nedeni nedir ?

yav kardeşim formu araştırma alışkanlığı yok mu sizde ? :confused:

valla beyler 20 dkdır felan forumu geziyorum bulamadım birşey kusura bakmayın yeniyim kategorileri felan bilmiyorum.

Bu arada [MENTION=2560]YouTuber77[/MENTION] Teşekkürler Bakacağım.

Diğer Sorularıamda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.

rxhhw.png

100$ üstü TBM meselesi şöyle. Sen o kelimelerle ilgili video bulursun, yüklersin, ilgili kelimeleri etiketlerde, başlıkta, açıklamada kullanırsın ve o kelimeyle ilgili reklam çıkartmaya çalışırsın. Eğer çıkarsa tıklanma başına o kadar alıcağını sanmam ama yine de yüksek meblağlar alırsın. Fakat bu tarz videoların hiti fazla olmaz. Burdaki mantık normal 0.03 TBM ile atıyorum 500 tık alıyorsan, 25.0 TBM ile 2 tık alırsın. Birinde sürümden kazanırsın. Diğerinde az tıkla çok kazanırsın.

İkinci soruna gelirsek Adsense'ye sadece reklam çıkan gösterimler yansıyor. Bundan olabilir. Ya da Adsense biraz geriden geliyor. Bundan olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri