Tbm Yükseltme

• Kullanıcı GOKTURK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GOKTURK

Yasaklanmış
TBM YÜKSELTME

Mrb Arladaslar Gördüğüm Kadarıyla Herkezin Sorunu Olan TBM Düşüşü.Ve TBM Den Anlayan TBM Yükseltmesini Bilen Dostlar Ücretli Anlatiyor Satisina Saygi Duyarim.

Şimdi TBM Yükseltmek İstiyorsaniz;

TBM De En Önemli Faktör ---ETİKET--- Dir..

Gözlemledigim kadariyla ---ETİKET--Haricinde TBM Yükselmiyor Ama Yanlişda Olabilir.

Örnek Olarak;

Kanaliniz ---TR--- İçerik Diyelim; ve Kanala Komedi Videosu Yüklüyorsunuz Buna -ETİKET- Girilicek Değilmi,

Genelde Herkezin yaptigi etiket sistemi ---news,funny,funny videos,videos,news videos,comedy,comedy
video, Gidip de bu tür etiketleri bir videoda kullanirsaniz --TBM-- Hayli Düşük Olacaktir.

Sebebi;Çünki Youtube de Aranan En Çok Kelimeler Bunlardir.Videoalariniza Bu Tür Etiketler Eklemekden Kaçinin.

Örnek Olarak;

Kanaliniza Bir Komedi Videosu Attiniz İsmi ------ÖĞRENCİ EVİNDE KÜFÜRLÜ ŞAKA------ Diyelim Buna Girilecek

Etiket Öğrenci evinde küfürlü şaka,küfürlü şakalar,öğrenci evi şakalari,öğrenci evi vb....Eğerki Bu Tür

Uygulama Yaparsaniz ---TBM--- Daha Yüksel Olmuş Olur.

Saygilar...:)

Bizde Bu Mahallenin Çocuğuyuz...

çok teşekkürler önemli bilgilerdi

canım kardeşim etiket ile reklam arasında bir ilişki yok etiket aynı etikette olan videoların sağında görüntülenmesini sağlar sen etikete abc yazarsan abc etiketli video senin videonun sağında önerilenlerde çıkar

canım kardeşim etiket ile reklam arasında bir ilişki yok etiket aynı etikette olan videoların sağında görüntülenmesini sağlar sen etikete abc yazarsan abc etiketli video senin videonun sağında önerilenlerde çıkar

etiket ile reklam arasında ilişki nasıl yok : ) niche kelime neden araştırıyoruz o zaman

Dostum benim biraz iyi araştirma yapip konuya yorum atarsan sevinirim.Okuyan dostların kafalarını karistirmiyalim.

---------- Mesaj saat 18:22:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:22:15 civarında gönderildi. ----------

etiket ile reklam arasında ilişki nasıl yok : ) niche kelime neden araştırıyoruz o zaman

Arkadas Daha yeni Heralde..

Dostum benim biraz iyi araştirma yapip konuya yorum atarsan sevinirim.Okuyan dostların kafalarını karistirmiyalim.

---------- Mesaj saat 18:22:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:22:15 civarında gönderildi. ----------

Arkadas Daha yeni Heralde..

5 aydır niche ile uğraşıyorum

---------- Mesaj saat 18:25:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:16 civarında gönderildi. ----------

nicheyi başlığa yazman lazım

5 aydır niche ile uğraşıyorum

---------- Mesaj saat 18:25:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:16 civarında gönderildi. ----------

nicheyi başlığa yazman lazım

o zaman 1 videoya 2-3 niche den fazla kelime giremeyiz senin dediğine göre

zaten 2 3 niche girilmez videoya ama cümle kurarsan olur

ne zannediyordun 50 tane nichemi gireceksin iyi birtane bulup ona yöneleceksin

Ne yani şimdi TBM si yüksek kelimeleri etiketlere yazınca ve o kişiler bu etiketleri arayıp benim videoyu izleyip reklama da tıklayınca o etiketlere girdiğim kelimelerin verdiği kazancı kazanmıyor muyum?

ne bileyim biraz yanlış bilgi veriyorsunuz gibi hissettim

Emin değilim ama etiketinde etkisi oluyordur mutlaka. Tabi başlıkta geçen (uygun ise tabi içerikle) daha etkilidir.

Ne yani şimdi TBM si yüksek kelimeleri etiketlere yazınca ve o kişiler bu etiketleri arayıp benim videoyu izleyip reklama da tıklayınca o etiketlere girdiğim kelimelerin verdiği kazancı kazanmıyor muyum?

ne bileyim biraz yanlış bilgi veriyorsunuz gibi hissettim

tamam haklısın etiket kullanıcıyı senin videona getirir ama reklam başlığa göre çıkar etikete loan yazdınmı kullanıcı ararken senin videonu bulur ama başlık araba ise yağ reklamı falan çıkar yani başlıktaki kelimelere göre çıkıyor reklam;)

tamam haklısın etiket kullanıcıyı senin videona getirir ama reklam başlığa göre çıkar etikete loan yazdınmı kullanıcı ararken senin videonu bulur ama başlık araba ise yağ reklamı falan çıkar yani başlıktaki kelimelere göre çıkıyor reklam;)

işte şimdi bu muhteşem bilgi oldu, çok çok teşekkürler :)

Hocam etiketin getirmesi ile o reklamlar fazlasıyla etkileniyor işte. Sizin google'da arama yapıp girdiğiniz bir sitede çıkan adsense reklamları mesela bir önceki aramada ardarda yaptığınız birşey varsa reklamlar ona göre sıralanıyor.

Bu da etiketlerden gelen ziyaretçinin reklamında o konu ile ilgili reklam çıkmasını sağlar demektir.

Sizin dediğiniz başlık konusu kesinlike haklısınız, en etkilisi odur. Fakat etiketinde etkisi büyüktür diye düşünüyorum.

zaten % 40 kullanıcının çerezleri okunup ona göre reklam çıkıyor %40 içeriğe göre (ve bizi ilgilendirende bu) ve % 20 de karışık .bunu adsense istatistiklerinde görebilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri