Tbm'de ani artış sorunu

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CyberTR

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhabalar,
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır adsense hesabıma video yüklemiyorum ve günlük kazancım 5 tl civarlarında seyrediyor tbm ise yaklaşık 0.10 tl oluyordu. Dünün istatistiklerine baktığımda gözlerime inanamadım 15 tl ye yaklaşmış ve bunu tbm artışı ile yapmıştı tbm 0.26 dolaylarındaydı ve bu tbm tamamen video'dan gelmiş reklam türlerinden kontrol ettim. Var mı bunun bir izahı aklım almıyor bu kadar ani artıştan da korkuyorum açıkçası 5 olsun bizim olsun düşüncesindeyim :D Bu artış neden olmuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

Video'na güzel reklam gelmiştir. Fazla sıkıntı etme fakat önemli olan o günün tıklamaların da artış var mı ?

Öncelikle merhabalar,
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır adsense hesabıma video yüklemiyorum ve günlük kazancım 5 tl civarlarında seyrediyor tbm ise yaklaşık 0.10 tl oluyordu. Dünün istatistiklerine baktığımda gözlerime inanamadım 15 tl ye yaklaşmış ve bunu tbm artışı ile yapmıştı tbm 0.26 dolaylarındaydı ve bu tbm tamamen video'dan gelmiş reklam türlerinden kontrol ettim. Var mı bunun bir izahı aklım almıyor bu kadar ani artıştan da korkuyorum açıkçası 5 olsun bizim olsun düşüncesindeyim :D Bu artış neden olmuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

Banada aynisi oluyor bi kac gundur. Video reklamin tbmsi 0.40 a yakin oluyor neredeyse, ustune bide dalga gecer gibi zengin medya reklami 0.15 in altinda kaliyor. Artik zengin medya ciksin diye degilde video ciksin diye bekliyorum.

Video'na güzel reklam gelmiştir. Fazla sıkıntı etme fakat önemli olan o günün tıklamaların da artış var mı ?

Hocam tık ve izlenme aynı gibi duruyor ancak tbm aşırı arttı ya neler oluyor anlamış değilim :D

---------- Mesaj saat 03:50:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:49:32 civarında gönderildi. ----------

Banada aynisi oluyor bi kac gundur. Video reklamin tbmsi 0.40 a yakin oluyor neredeyse, ustune bide dalga gecer gibi zengin medya reklami 0.15 in altinda kaliyor. Artik zengin medya ciksin diye degilde video ciksin diye bekliyorum.

İnşallah böyle devam eder kardeş ama korkuyorum ya açıkçası :D

Hocam tık ve izlenme aynı gibi duruyor ancak tbm aşırı arttı ya neler oluyor anlamış değilim :D

---------- Mesaj saat 03:50:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:49:32 civarında gönderildi. ----------

İnşallah böyle devam eder kardeş ama korkuyorum ya açıkçası :D

Ay basinda duser tekrar. Son 6-7 gun yani, tadini cikar :D Ondan sonra yine 0,03-5 TL leri goruruz :)

bugün 0.66 ile açtım günü gece saat 4 de 25 tl falandı kazancım sonra sen düş düş 0.19 a düştü 20 tl :D bunada şükür aman normal kazançtan olmayalımda

tbmyi 2 tl ile kapattığım zamanlar oldu hala sağlam bak youtube için adsensede ban riski çok azdır adsense onu görmez bile sadece sitende ani yükseliş olursa kork

tbmyi tıkla başına maliyet olarak görüyoruz ama aslnda bakılırsa yüksek tbm zengin içerik cart curt olmayadabilir..
Değerli 1 reklama tık alırsınız. 10 tık 0.20 den 2 liranız vardır o reklamla 11 tık 0.66 dan 7 lira olur tbm görünürde artmış ama büyük ihtimal tek bir tık aslnda bütün olayı değiştiren

Valla TBM - TO bu ikili terazinin iki kolu gibi biri yükselir biri düşer,

Genel olarak katılıyorum. Ancak benim dün istatistiklere bakarsak ikisi de artmış arada böyle şanslı günler de oluyor sanırım. An itibariyle olay düzelmiş yine eski tempoma geri dönmüşüm 0.10 tl tbm :D Buna da şükür ya Rab! :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri