TBM'si yüksek olan kategoriler

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar TBM ortalamam 0.9 civarında ve kanallarım TÜRKÇE İÇERİK DEĞİL! Bana söyleyebileceğiniz yüksek TBM kategorileri var mı? Niche kelimeden bahsetmiyorum sadece TBM'yi 0.15 civarına yükseltmek istiyorum... Şimdiden teşekkürler...

birgün adsensemi kontrol ederken tık sayısına ve kazanca baktım biraz sonra tekrar sayfayı yeniledim tekrar tık sayısına baktığımda tık bir artmış, kazanç ise 2 tl artmıştı.
yüklediğim bütün videolar benzer botla yüklenen videolardı birine nasıl öyle tbm si 2 tl olan reklam çıktı anlamadım
bu arada benimde TBM 0,09

birgün adsensemi kontrol ederken tık sayısına ve kazanca baktım biraz sonra tekrar sayfayı yeniledim tekrar tık sayısına baktığımda tık bir artmış, kazanç ise 2 tl artmıştı.
yüklediğim bütün videolar benzer botla yüklenen videolardı birine nasıl öyle tbm si 2 tl olan reklam çıktı anlamadım
bu arada benimde TBM 0,09
zengin medya gibi bazı reklamlar tık başına 2-3 tl verebiliyor Reklam türlerinden hangi tür reklamlara ne kadar tıklandıgını öğrenebilirsin.

Hocam her ne kadar niş bir çalışma başlatsakta belirlenen TBM kazanabilmek için adsense, gelen trafiğin kaynağına bakıyor. Ve adsense için en kaliteli trafik google dan gelen trafik oluyor.

Yani doğrudan yt ziyaretçisinin tıklaması ile google dan gelen ziyaretçilerin tıklaması aynı TBM yi kazandırmıyor.

Aradaki fark bundan kaynaklanıyor.

TBM 0,15-0,10 arası ve BGBG 35$ 20$ arası mı ? TO kaç hocam :)

Hocam bende teknoloji calisiyorum ama tbm 0.8-0.11.. o tbm si 0.25-0.30 olanlari gercekten anlamıyorum. Kanal guncel ama olmuyor arkadas.. tamam izlenme var artti şükür ama tık yok to dip..lutfen bir tavsiye

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkmamış ürünlerin tanıtımını yapabilirsin. insanlar s5 çıktığında s6, s7 diye aratıyorlar :)

TBM'si yüksek kategori diye bir kategori bence yok TBM yi yükseltmek tamamen senin elinde güzel bir niche çalışması ile TBM ni her kategoride yükseltebilirsin

TBM'si yüksek kategori diye bir kategori bence yok TBM yi yükseltmek tamamen senin elinde güzel bir niche çalışması ile TBM ni her kategoride yükseltebilirsin

Yok hocam olmuyor.. full niche dolduruyorum yani videolarin hepsine atiyorum bi iki tane ama yine degisen bir sey yok.

Yok hocam olmuyor.. full niche dolduruyorum yani videolarin hepsine atiyorum bi iki tane ama yine degisen bir sey yok.

Niche bildiğim kadarı ile sadece videonun altına girilen 1-2 tane etiket ile olmuyor videonunda, başlığında nicheye uygun olması gerekiyor

Niche bildiğim kadarı ile sadece videonun altına girilen 1-2 tane etiket ile olmuyor videonunda, başlığında nicheye uygun olması gerekiyor

Zaten kategoriye göre düzenliyorum hocam kesinlikle alakasiz değil ama hiç verim alamıyorum

Niche calismasi sadece baslikla yada etiketlede olmaz. Sen komik videolara tutup niche kelime girsen ne farkeder? Senin videona gelen adam o niche etiketle alakali aramayla gelmedikten sonra reklamlarda niche kelimeyle alakali cikmaz. Niche calisip yuksek tbm tutturabilmek icin videonun icerigi ve diger hersey kelimeyle alakali olmali.

Arkadaşlar bu işler biraz garip.
Nasıl desem niche falan hikaye bence.
Zaten nichesi yüksek olan kelimelere dikkat edilirse, hakkında video hazırlanması çok zor olan kelimeler, hazırlansa bile izlenmeyecek kelimeler hep.
Bakın bu benim haber çalıştığım sıradaki tbm değerlerim.
Kesinlikle etiket vs. koymadım en ufak. Çünkü bilmiyordum ilk başladığım zamandı.
1000 izlenmeye 10 tl alıyordum.
wA8ZLXh.png

O da to nun düşüklüğünden dolayı.
TO'lar %0.8 , 3.5 arasında değişiyordu.
Şimdiki to olsa 1000 izlenmeye 20 tl alırdım yani.
Ve videolarımı çoğunlukla yaşlı kesim izliyordu.
Buda tbm yi etkileyen parametrelerden olabilir.
Kesin birşey yok yani bence.
Çok değişken şeyler.
Şuan o kadar etiket vs. uğraşsamda o tbm ler hayal resmen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri