Tecrübelerinize İhtiyacım Var

• Kullanıcı Mesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Mesut

Kayıtlı Üye
Arkadaslar belkıde defalarca konu acılmıs cevaplar verılmıstır fakat uzun zamandır youtubeden uzakım ozgun kanal ıle yıne baslamak ıstıyorum googlede vardır muhakkak hersey fakat buradakı bılgı bırıkımı hıc bır yerde yoktur bu nedenle konu basıtte olsa sızlerın bırıkımlerınden ve tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum sımdıden cevaplarınız ıcın cok saolun

yazı dedıgım uzun paragraf degıl sadece bır ıkı kelıme soyleycek fakat bunu 3-4 yasında kız cocugunun sesı gıbı olması lazım nasıl yapabılırım

camsatia haric pcyı kasmaycak ve daha basit bir program önerisi

Son düzenleme:
Google playda efeklerle ses değiştirme diye bi program var onu indir sağ üstte 3 nokta var ona bas metinden ses oluştur var ona ne istiyosan yaz istediğin efekti ver ben onla yapıp pcde mixcraft adlı programda sesi inceltip çocuklaştırıyorum gerçek gibi oluyo.

Google playda efeklerle ses değiştirme diye bi program var onu indir sağ üstte 3 nokta var ona bas metinden ses oluştur var ona ne istiyosan yaz istediğin efekti ver ben onla yapıp pcde mixcraft adlı programda sesi inceltip çocuklaştırıyorum gerçek gibi oluyo.
çok saolasın hocam

Arkadaslar belkıde defalarca konu acılmıs cevaplar verılmıstır fakat uzun zamandır youtubeden uzakım ozgun kanal ıle yıne baslamak ıstıyorum googlede vardır muhakkak hersey fakat buradakı bılgı bırıkımı hıc bır yerde yoktur bu nedenle konu basıtte olsa sızlerın bırıkımlerınden ve tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum sımdıden cevaplarınız ıcın cok saolun

yazı dedıgım uzun paragraf degıl sadece bır ıkı kelıme soyleycek fakat bunu 3-4 yasında kız cocugunun sesı gıbı olması lazım nasıl yapabılırım

camsatia haric pcyı kasmaycak ve daha basit bir program önerisi

bionluk tarzı sitelerde profesyonel ses kaydı yapan insanlar var seslerini çocuk sesi yaparak çok başarılı teslim ediyorlar benim çalıştığım site: https://bionluk.com/fizirecord/cocuk-seslendirme-yapabilirim-95740 daha çok var araştırırsanız hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri