Tecrübeli Yazardan Makale Yazımı

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Makale Alış - Satışı

carmeena

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun zamandır makale yazıyorum. Bu işte olan geçmişim 3-4 yılı buluyor diyebilirim. R10'da da makale yazarlığı yaptım, makaleler yazıp sattım çok sayıda. Biraz da kendimden bahsedeyim. Makina mühendisiyim, şuan kpssye hazırlanıyorum çalışmıyorum, o yüzden boş vaktim bol.

Makaleleri yazarken dikkat ettiğim bazı konular var,

-Makalelerin hepsi google değil ziyaretçi odaklıdır.
-Sadece bildiğim konular hakkında makaleler yazarım, bilmediğim konu hakkında ilk önce googledan araştırma yapıp sonra okuduklarımı yazarak şişirme iş yapmam.
-Tüm makaleler %100 özgündür, yazım kurallarına uyarak yazılmaktadır.
-Herhangi bir ortağım, çalışanım vs yok makaleleri tek başıma yazmaktayım bu yüzden oldukça kaliteli iş çıkartırım fakat çok sayıda yazım yapamıyorum.

Uzman olduğum konular: Sağlık başta olmak üzere teknolojidir. Yani mühendislik dalları vs üzerine de yazabilirim ama talep olacağını sanmıyorum genel konularda saydıklarımda uzmanımdır.

Fiyat konusuna gelecek olursak 100 kelimesini 1.5tlden yazarım. Toplu alım yapacak olan arkadaşlara fiyatta indirim yapabilirim. Ama yukarıda da söylediğim gibi çok sayıda yazım yapmıyorum günde, o yüzden toplu alacak arkadaşların da zaman vermesi gerekmekte.

İletişimi pm yoluyla sağlayabilirsiniz.

Makale Alım-Satım kategorisinin de ilk konusu oldu bu. Herkese hayırlı uğurlu olsun :)

Son düzenleme:
ref isterim :) hayırlı satışlar hocam news kaydımı aldıktan sonra seninle çalışacağım.

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] ve [MENTION=8048]Mustafa1[/MENTION] arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. birazdan yatacağım konularınızı iletin yarın yazar cuma gecesi teslim ederim ref makalelerinizi :)

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] ve [MENTION=8048]Mustafa1[/MENTION] arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. birazdan yatacağım konularınızı iletin yarın yazar cuma gecesi teslim ederim ref makalelerinizi :)

şimdiden teşekkür ederim , genel haber sitem var , güncel teknolojiyle alakalı olabilir yetenekli olduğunuz kategori. iyi geceler dilerim.

Bendeki de MODA üzerine bir makale olabilir...

News kaydından sonra sürekli çalışmak dileğiyle...

Hayırlı işler, bol kazançlar...

Hocam bizim refler nerde kaldı :) 500 kelime mi yazıyorsunuz jest olsun diye :P

Ref makaleler teslim edilmiştir.

Alınan iş teslim edilmiş ücreti de alınmıştır. İş alımı açıktır. Yalnız şu sıralar sadece sağlık üzerine makaleler yazabilirim.

Arkadaştan ref makale teslim alındı , gayet ilgili birisidir , yaklaşık 250 kelime %100 özgün ve seo uyumlu teknoloji kategorisinde makale hediye etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum birkez daha.

Teknoloji, oyun inceleme, kredi-banka üzerine makale yazıyor musunuz?

Arkadaştan ref makale teslim alındı , gayet ilgili birisidir , yaklaşık 250 kelime %100 özgün ve seo uyumlu teknoloji kategorisinde makale hediye etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum birkez daha.

hocam asıl ben teşekkür ederim, pmdeki iyi dileğiniz için de ayrıca teşekkür ederim :)

Teknoloji, oyun inceleme, kredi-banka üzerine makale yazıyor musunuz?

şu sıralar çok fazla takip edemiyorum teknoloji gündemini. o yüzden şu sıra sadece sağlık üzerine yazayım diyorum hocam şişirme iş yapmamak için.

Hayırlı Satışlar dilerim

teşekkürler :)

Ref makale teslim alındı...
Magazin konulu makale gayet başarılı...

Çalışmayı düşünenlere tavsiye ederim...

Makale için teşekkürler... BOL KAZANÇLAR...

Atatürk Hakkında Bilinmeyenler - 353 kelime
Öğretmen Veli İlişkisi - 337 kelime
Çocuk Kitaplarının Özellikleri - 330 kelime
Güzel 1 Cilde Sahip Olmanın 10 Etkili Yolu-415 kelime

iş alımı açıktır hazır olarak da bu makaleler bulunmaktadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri