Tehlikenin farkında mısınız?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Herkes hiçbir şey olmamış gibi sessizliğini koruyor ama farkında mısınız?

Tam 5 gündür yeni yüklenen videolar doğru düzgün index almıyor

İşin kötü yanı da klasik index alma yöntemleri de işe yaramıyor

İndex almayan videolar, YT sıralamasında çıkmıyor, dolayısıyla tüm izlenimler 0 da kalıyor.

Böylece video yüklemek kazancı arttırmıyor.

Genel bir sorun söz konusu sanırım, 2-3 gündür video yüklemiyorum bu yüzden.

Bu duruma karşı beklemekten başka çaremiz yok mu?

İndex almayan videolar, YT sıralamasında çıkmıyor, dolayısıyla tüm izlenimler 0 da kalıyor.

inşallah geçici bir durumdur valla içimden hiç video yüklemek gelmiyor :(

bukadar adam yukluyo daha bı kac saat olmus 5 saat önce 1 gün önce saçma sapan videolar bınlerce ızlenım alıyo bızım forumdakılerımı vurdu bu iş anlamadımkı bende bi problem yok bikaç gündür index problemı yazılıyo millet dayanamadım yazayım dedım geçmiş olsun

bende problem yok diyen yalan söyler bunun kanıtını isterim şuanda genel problem var

Biraz araştırdım 1-2 gün önce google güncelleme yapmış algoritmasında bundan kaynaklı büyük ihtimal, sitelerle çalışanlar da index sorunları yaşamış.

Ben de problem yok diyenler 1 video yükleyip indexletip youtube aramalarına soksunlar kanıt sunsunlar saygı duyalım

bende problem yok diyen yalan söyler bunun kanıtını isterim şuanda genel problem var

Biraz araştırdım 1-2 gün önce google güncelleme yapmış algoritmasında bundan kaynaklı büyük ihtimal, sitelerle çalışanlar da index sorunları yaşamış.

Ben de problem yok diyenler 1 video yükleyip indexletip youtube aramalarına soksunlar kanıt sunsunlar saygı duyalım

10 dakika önce yüklediğim video aramalarda çıkıyor sorun yok. Sizde problem olması diğer insanlarda da problem olduğunu göstermez. Üslubunuz çok kırıcı.

Türkiye'de değilim belki Türkiye'den yüklenen videolarda ya da girilen hesaplarda sorun vardır.

Valla normalde en az 10-20k izlenim alan video 1.5k alıp stabil halde duruyor bende 10 gündür böyle hiç değişmedi değişmeyecek gibi duruyor

10 dakika önce yüklediğim video aramalarda çıkıyor sorun yok. Sizde problem olması diğer insanlarda da problem olduğunu göstermez. Üslubunuz çok kırıcı.

Türkiye'de değilim belki Türkiye'den yüklenen videolarda ya da girilen hesaplarda sorun vardır.

neden kırılıyorsunuz :) herşeyi ciddiye almayın öyle, yani index almadığı konusunda, bunun genel sorun olduğu konusunda iddaamı belirtmek amaçlı mübağla yaptım sadece

Biz de VDS den yüklüyoruz yabancı ülke sayılır index almıyor

KARDEŞİM GİR YOUTUBEYE 1 GÜN ÖNCE EKLENEN f1 Y-BAŞLIKLI SALAKÇA VİDEOYA BAK BAKALIM KAÇ KİŞİ İZLEMİŞ NEYİN YALANINI SÖYLİCEM AL SANA KANIT İŞTE DEMEKKİ HERKEZDE YOK

---------- Mesaj saat 09:50:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:47:27 civarında gönderildi. ----------

Alex vds den yukluyosunda kaç tarayici kullanip ayni anda prox değiştirip ayni anda birde ip çekip yukleme yapiyosun ? Ben 4 tarayici 8 ip

DARILIRIM TABI KARDEŞ YALAN ISPAT GEREK YOK BOYLE SOZLERE HERKEZ BİŞELER KAZANMAYA CALISIYO YARDIMCI OLUYORUZ BIZDE

KARDEŞİM GİR YOUTUBEYE 1 GÜN ÖNCE EKLENEN f1 Y-BAŞLIKLI SALAKÇA VİDEOYA BAK BAKALIM KAÇ KİŞİ İZLEMİŞ NEYİN YALANINI SÖYLİCEM AL SANA KANIT İŞTE DEMEKKİ HERKEZDE YOK

---------- Mesaj saat 09:50:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:47:27 civarında gönderildi. ----------

Alex vds den yukluyosunda kaç tarayici kullanip ayni anda prox değiştirip ayni anda birde ip çekip yukleme yapiyosun ? Ben 4 tarayici 8 ip

DARILIRIM TABI KARDEŞ YALAN ISPAT GEREK YOK BOYLE SOZLERE HERKEZ BİŞELER KAZANMAYA CALISIYO YARDIMCI OLUYORUZ BIZDE

reiz ne bağrıon :)

Ben 1 tarayıcı 1 ip

reiz ne bağrıon :)

Ben 1 tarayıcı 1 ip

ozaman vds de olsa guvenme dısıplınını bozmadan gunluk vıdeo sayını belırle kanal sayını belırle pc vds temizliğini gunluk yaparak ( çerez tarayıcı ıp prox vs.) çalış benım bır tane kanalım kapandı oda sahte telıften bırı dadanmıştı onun harıcınde hıc kanalım kapanmadı 50 uzerı kanalım var suanda kazanamıyodum genede ama sonradan ıcerık degıstrdım etıkt vs herseyı degıstrdım sımdı gayet guzel gunde uc kanal 100 er vıdeo başka yok

toplu yüklemelerde mi index almıyor?
Sabah 5-6 video attım 2dk sonra index aldı, bot ile atıyorum.

Evet çoklu yüklemelerde index almama durumu var

deneme amaçlı bir video attım sorun yok. Hem googlede hemde youtube aramalarında çıkıyor.

Knk Bu Sorunu Çözdüm Galiba Şuan Kampüsteyim Akşam Sana Yazarım Skype tan :)

nasil bir kanit istiyorsuuz ?

en son 4 gun once video yukledim eger sorunun ogunden bu yana var oldugnu dusunuyorsaniz 10 K yi geckin goruntu alan bir video suna bilirim size

ayrica network kurdum biliyorsunuz agimda ki kisilerle iletisim halindeyim su sekilde yazilarla karsilasiyorum..

abi dun bir video yukledim 1K yi gecti

gibi

sanirim sorun sizde ben ilk bu forumda uye oldugumda bir kac gun bende de boyle bir sorun olmustu.

normalde attigim bir video en kotu su 3-5 goruntu alir iken 4-5 gun 0 da kaldi, yani guzel izlenim alirdi bu durum dikkatimi cekti forumda sordum net bir cevap alamadim bende kendi haline biraktim sonra sonra yeni kanal actim ona yukledim izlenim almaya basladi bende o kanali sildim. :)

konuyu tam okumadım nedır bilmiyorum :D
ama yabancı forumda okudum.
" yenı uyaru sistemi geldi" direket video yuklenıyor, ama etiket ve açıklama girilmediğimdem aramalard açıkma şası düşüyor gibi bişe bahsedıyorlardı... belkı faydası olur.. etiket etmeden video sıfır kalacakmış öyle yazılıyordu.. ben manuel yapıyorum sorun yok :D belki fayda dokunur paylaşayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri