Tek Bilgisayarda Birden Fazla Adsense

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
Merhaba arkadaşlar, çoğu kişi adsenselerini vdslerde tutuyor ve aylık ücret ödüyor benim kendi keşfettiğim ve geliştirdiğim bir yöntem var bir bilgisayar üzerinde kaç tane adsenseniz var ise sıkıntısız bakabiliyorsunuz ve sıkıntı olmuyor tabi bunun incelikleri var şimdi ben bu yöntemi uygun bir rakama satmak istiyorum biraz nakite ihtiyacım olduğundan sizce böyle bişey sizin için önemli mi yoksa ben vds ile devam mı ederim dersiniz?

ne kanallara ne de adsenselere ip değiştirerek girerim.
hatta vds alırken özellikle eski ip min tanımlanmasını isterim.

Benim de pc 3 yıllık falan 27 tane adsensem var şuan. hiç vds almadım adsense için, hepsine aynı pc den giriyorum çıkıyorum aynı pc den kanal bağlıyorum çok şükür, kapanan kanal teliften kapanıyor, Allah nazardan saklasın :D

Adsenseler kolay kolay kapanmaz, spamdan veya teliften kaynaklı bir sorun yoksa..

Benim de pc 3 yıllık falan 27 tane adsensem var şuan. hiç vds almadım adsense için, hepsine aynı pc den giriyorum çıkıyorum aynı pc den kanal bağlıyorum çok şükür, kapanan kanal teliften kapanıyor, Allah nazardan saklasın :D

Aynı olay bendede geçerli hocam ben uydunet kullanıyorum acaba ondanmı diye düşünüyorum :D sonuçta ip adresi sabit

bende de 3 tane hesap var sürekli girip çıkıyorum ip cerez vs hiç ugrasmadım. Çok şükür hiç kapanmadı hesaplarım.

adsenselere aynı veya farklı ip'den girince birşey olmuyor ki hocam :)
google'ın öyle bir kuralıda yok sonuçta, farklı ipden gireni banlarım gibi

ben @ref alayım satışlarda her zaman bir 3. bir göz olması gerekiyor

aynı pc den çoklu giriş, sıkıntı çıkartmıyor. Tamamen hurafe beyler. Sistem sizi yakaladımı zaten gmail ve youtube açtırmıyor. Yakaladı diye kapatmıyor yani. aile bireyleri, toplu yaşam mekanları, okullar,yurtlar, vb. gibi mekanlar için ABD de bu işi çözmüş adamlar.

zamanında 3 farklı tarayıcıdan 3 farklı adsense hesabına girerdim ödemede alırdım ama şimdi nedir ne degildir bilmiyırum

ne kanallara ne de adsenselere ip değiştirerek girerim.
hatta vds alırken özellikle eski ip min tanımlanmasını isterim.
aynen ancak ben portable osn sürüm tarayıcılarla girerim ne olur ne olmaz yinede ip değiştiriyorum alışkanlık oldu artık ::D

mümkünse furkan bende ref istiyorum

ben eylül ayında açtığım 5 adsenseyede öyle allah ne verdiyse aynı browserden login-unlogin şeklinde giriyom :)
Her adsenseye VDS mi alınırmış.

Google tarafından yakalanma olayı sadece gmail oluştururken önemli.
Ondan sonrası bana görede hurafe.
10 adsense e ve bütün kanallara aynı pc den girerim.

Hiç birşey yapmadan chrome da 1 adsense chrome gizli mod da 1 fsrklı adsense mozillada başka bitane explorerda başka bir tane bugüne kadar hiç sıkıntı ip değiştirme vs hiç bilmem vds ile hiç işim olmaz

Bundan 4 gün Önce .. 8 inci adsenseye Başvurdum Aynı Pcden .. Vpn Kullanarak.. Bir önceki açtığım adsenseyi gördü..

Şu hesapla adsense açtığınız için Onaylayamıyoruz diye...

Ben 25 adsenseye aynı pc den aynı internetten aylardır giriyorum hiç sorun yok hocam. Demek ki varmış bir yöntemi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri