Tek bir kanal diğerlerini de götürür mü?

nescafe3in1

Yasaklanmış
Bir gmail hesabımda ocak ayı gibi yaklaşık 30 kanal açtım 10 tanesi ayakta kaldı ve düzenli kazanç sağlıyorken bugün alttaki fotoda gördüğünüz gibi eposta geldi, kanal kapanmıştır sorun olmaz dedim fakat hesabıma girdiğimde tüm açtığım alt kanalların kapandığını gördüm sadece ana kanal ayakta duruyordu o da boştu zaten.

Bir kanal kapandığında diğer kanalları da beraberinde götürdüğünü ilk defa görüyorum. Kanalların bağlı olduğu Adsense hesabım sağlam Allah'a şükür fakat daha da önemlisi şubat ayı içinde bu kanallardan kazandığım 2000tl kesinleşecek mi onu merak ediyorum.

Fikirleriniz benim için önemlidir..

2190incif3543346.jpg

1540incip7878570.jpg

4059incij421121.jpg

1i devredışı kalırsa youtube sanırım incleniyor aynı ip üzerinden olunca kapatıyor mutlaka kanal açtıktan sonra modem res + çerez temizle

1i devredışı kalırsa youtube sanırım incleniyor aynı ip üzerinden olunca kapatıyor mutlaka kanal açtıktan sonra modem res + çerez temizle

çok kanalım kapandı diğerlerini götürmedi, fakat bu ilk defa başıma geliyor ip adresi ile ilgili olduğunu sanmıyorum başka bir kanal kapandığı için diğerleri de kapandı gördüğün gibi..

bende ip ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
ancak kapanan kanalım diğer kanalların da para kazanmasını götürmüştü. onun sebebi aynı adsenseye bağlı olmasından dolayıdır.
2000 tl normalden fazla kesinti ile kesinleşir sanıyorum.
adsense sağlamsa sıkıntı yok devam.

sanırım seninkinde para kazanması uçtu benim sorunum biraz farklı sadece bir kanalım kapandığı için diğerleri de kapandı olay para kazanma kapanması değil direk kanallar uçtu

o sekılde otekı kanallarım hıc zarar gormedı sadece gıden tek kanalla kaldım para kazanma kapatıldımı cok kotu oluyor özeliikle en cok izlenim alan kanallarım kapatılıyor otekı dandırıkler hıc ellenmıyor

Hocam sanırım bunun nedeni kanalların hepsinin aynı adsenseye bağlı olması. Çok kanal çalışırken bu riski göz önüne almak gerekli.

sanırım seninkinde para kazanması uçtu benim sorunum biraz farklı sadece bir kanalım kapandığı için diğerleri de kapandı olay para kazanma kapanması değil direk kanallar uçtu

bende yanlış anlamışım.
nevar bunda diyorum kendi kendime :)
bendede sadece para kazanmalar gitmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri