📢tek dev konu⭐3000 tane projelik instagram hesabı⭐💰 instagram özel kullanıcı adları 💰satılıktır💰

Samusya

Kayıtlı Üye
📢Tek Dev Konu⭐3000 Tane Projelik İnstgram Hesabı⭐💰 İnstagram Özel Kullanıcı Adları 💰SATILIKTIR 💰

6drP00.jpg

Sizde 2000 Adet İnstagram Hesap listemize ulaşmak isterseniz, konuya yorum yazarak pm isteyebilirsiniz..

ÖNEMLİ BİLGİLER ;
Hesaplar tek tek elle açılan hesaplardır.
Mailsiz sadece hesaplar veya kullanıcı adları verilecektir.
Hesaplar mail onaylıdır sadece
Hesaba giriş yaptığınızda kapanırsa ya da mobil onaya düşerse tüm sorumluluk alıcıya aittir.
Önce ödeme sonra hesabı teslim ediyorum.
Hesapların hepsinde manüel olarak (programsız) açılmıştır.
6. Hesapları alır almaz kontrol etmek zorundasınız. Mail adresini değiştirmeniz gerekmektedir.
7. Kullanıcı adı transflerinde 14 gün bekleme kuralı olmaktadır bu durumda 1 adet instagram hesabı teslim ediyorsunuz bende kullanıcı adını sizin verdiğiniz hesaba 14 gün sonra transfer edip size iletiyorum.

2014'den beri aklıma gelen kullanıcı adlarını alıyorum hesapların ilk sahibi benim.
Hesaplar teslim edildikten sonra İADE kesinlikle söz konusu değildir. Hesap alışı için yukarıdaki kuralları kabul ettiğinizi unutmayın.
İlgi alanınızı konu altına yorum olarak belirtirseniz sizinle iletişime geçeceğim.

NOT: Bazı Hesaplar kullanıcı adı ile verilir bazıları hesap ile verilir.
ÖNEMLİ: Forum Dışı Tek İletişim : [email protected] Başka iletişim kaynağımız yoktur.

Son düzenleme:
bu konuyu görünce reynmen'in instagramda 4-5k takipçisinin olduğu dönem geldi aklıma. reynmen.com alan adını sorguladığımda boştaydı, alsaydım iş yapardı muhtemelen. kim uğraşcak boşver diyip salmıştım :)

bu konuyu görünce reynmen'in instagramda 4-5k takipçisinin olduğu dönem geldi aklıma. reynmen.com alan adını sorguladığımda boştaydı, alsaydım iş yapardı muhtemelen. kim uğraşcak boşver diyip salmıştım :)

Aklına gelen ilk şeyi yap derler hep, sen vazgeçmişsin. Sağlık olsun hocam hayırlısı böyleymiş de bence. Belki de alsaydın başın ağricaktı ugrasicaktin. Böylesi daha hayırlıymis demekki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri