Tek gelirli kanal

• Kullanıcı anteplikeko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

anteplikeko

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 5 - 6 aydır açık olan kanalım aylık 300 - 600 $ arası getiren ve abonesi 6000 olan kanalım ( Alt Kanal ) spamdan kapandı bugün ve hala şoktayım bu kanalı geri getirme imkanımız var mı ? 6000 abone boşuna gitti içinde para boşuna gitti creativeydi büyük ihtimalle bloke gelir ne yapayım bir fikir verin ? kimin telif gönderdiğinide göremedim birden kapandı

Son düzenleme:
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] 'dan yardım alabilirsin.

her kanal birgün kapanmayı yaşayacaktır.geri gelmez inan bana özgün değilse

Özgün değildi ama sadece ben yükliyordum videoları ben ve 1 kişi daha birden girdim kapanmış 6K abone boşuna gitti

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

O içerikten yeni bir tane açayım mı sizce

Özgün değildi ama sadece ben yükliyordum videoları ben ve 1 kişi daha birden girdim kapanmış 6K abone boşuna gitti
[/COLOR]O içerikten yeni bir tane açayım mı sizce

bir_bardak_su.jpg

içmenizi öneririm :) Aynı içerikten devam et fakat tek kanalı bağlı olarak değil. 1 hafta yeni bölümleri at diğer haftaya başka kanalla devam et

Özgün değilse aynen resimdeki gibi kardeşim maalesef su içmen lazım..

Bu spam videolari kendilerinin gibi sahiplenenleri anlamiyorum kacinilmaz sonla karsilasmisin bundan dogal ne var ki ozgun degilse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri