Tek gmail ile birden fazla kanal açmak ve bot için hesap ayarları

• Kullanıcı byuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları

byuzun

Kayıtlı Üye
Bildiğiniz gibi google kanal özelliği ile tek gmail üzerinden birden fazla kanal oluşturulabiliyor. Ancak bot ile yükleme yapılamıyordu biraz uğraşıp sorunu çözdüm. Kanl çoğaltma işini Makaleci arkadaş şurada http://www.ytpara.com/youtube-hakki...be-ayni-hesapta-birden-fazla-kanal-acmak.html
anlatmış o yüzden burayı geçiyorum.

Kanal ayarlarıysa sırasıyla şöyle;

Kanal açıldıktan sonra Youtube ayarlarına giriyoruz;
hivh.png

Gelişmişe tıklıyoruz;
YvXagFI.png

Özel url oluştur ;
JmjQCeY.png

Kanalımıza özel kısa url belirliyoruz;
6QIPUIp.png

Tekrar gelişmişe tıklıyoruz;
YvXagFI.png

Şifre değiştir veya şifre ekle;
8ydy.png

Şifre Belirliyoruz;
8NuU7KR.png

Can alıcı nokta burası :)
Bize kanal giriş mailini veriyor not alıyoruz;
yAEvSvt.png

Bundan sonrası ise aynı bot için Giriş mailini hesap maili olarak, kanal adını belirlediğimiz kısa url deki kanal adı, şifre de belirlediğimiz şifre.

Ben ytkazan botu kullanıyorum orada denedim çalıştı. Umarım yararlı olur.
Muhakkak bu soru gelecektir :) Bir kanal kapandığında diğerleri kapanıyormu bilmiyorum bekleyip öğrenicez.

Edit: Kanallardan biri kapandığında diğerleri kapanmıyor, aktif olarak kullanılabiliyor. Tabi toplu ban ihtimali her zamanki gibi var ve bu işte hiç birşeyin 100% garantisi yok.

bişi diyicem bu bot ile yükleme yapıyorsun ya kanalın adını giriyorsun ondan sonra şifre istiyor mailin şifresi giriliyor dimi ?

Emek icin tesekkurler buyuk bir sorun giderilmis

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kanal kapanma olayı için de şöyle bir gün içinde telif alacak 4 5 video önerirseniz, yükleyip deneyelim

---------- Mesaj saat 03:14:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:12:40 civarında gönderildi. ----------

bi şekilde yükleyemedim ben kaldım böyle ortada :)

Hangi botla denedin ?

Bilgiler için Çok Teşekkür ederim hocam. Çok iyi oldu bu işlemi anlatmanız

Bu şekilde birden fazla kanal açıp kanalı kapanan oldumu eğer sadece tek kanal kapanıyor diğer kanallar duruyorsa çok güzel bir yöntem olur :)

kanllardan birisi kapandığında diğerleri de kapanıyor mu tecrübe eden varsa bi zahmet yazıversin.

Deneyin görün arkadaşlar. biri bir kanal açsın. 4,5 tane telifli videoardan yüklesin sonucu hep beraber görelim.

bu çok önemli arkadaşlar. varmı bilgisi olan?

Benim ilk kanalım kapandığı halde onun üzerinden açtığım 2.kanalım hala aktif.

Normalde hesaba girdiğinizde 2 seçenek sunulan ekranda biraz duraksıyor, diğeri kapatıldığı için aktif kanalı açıyor.

Kanal kapanma denedi yeni fark ettim bu şekilde açtığım kanallardan birisi topluluk kurallarından kapanmış. Diğer kanallar hala aktif ve yeni kanalda açılabiliyor.
Tavsiyem ana hesaba video yüklemeyin.

Bu açılan kanalları adsenseye nasıl baglıyoruz acaba yardımcı olurmusunuz.Ana hesabın üzerinden baglanabiliyormu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri