Tek IP üzerinden mail ve kanal açıp kontrol etmek?

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

SpuSi

Kayıtlı Üye
2-3 gün içinde bot alıp çalışmalara başlamayı düşünüyorum.
Günde 10 Kanal açıp içlerine en az 40 video atmayı düşünüyorum. 5 günün sonunda 50 kanal 200 video olacak(telif ve ünlemler düşürebilir.) bu döngü bir süre böyle ilerleyecek.

Şimdi kafamdaki en büyük soru 1 kanal açıp ona alt kanal ekleyerek mi yoksa ayrı ayrı kanallar açarak mı bu işe başlamalıyım?

Bot ile beraber vds almalı mıyım yoksa bilgisayarımdan idare edebilir miyim?

Bir de aynı ıp üzerinden birden fazla mail ve kanal açmam sorun olabilir mi? Gün içinde bu kanalları ve mailleri kontrol edeceğim için sorun olmasından korkuyorum. İlk önce modeme reset atıp sonra çerezleri silmemi önermişti bir arkadaş bu yol doğru mu?

1 senedir tek kanalda manuel olarak çalışıyorum 49 lira kazancım var. Artık en azından aylık eşiği geçmek istiyorum.

Bana yardım ederseniz çok sevinirim. Özel mesajdan önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

alt kanal ekleme ayrı ayrı devam et.
bot alıyorsan vds ye gerek yok
bir ıp üzerinden birden fazla gmail açma ve girme. modem reset , çerez olayı doğru o bu işin altın kuralı.

kullanacağın bot hangi bot olacak birçok bot para kazanma açmıyor. giriş yapmak gerekiyor her kanalda ip değişmen sağlıklı olur.

1-Kesinlikle ayrı ayrı kanal aç.
2-Vds ile yapabilirsen vds yap eğer zorlanıyorsan bot kullan.
3-Ben hiç ip reslemeden kanallara giriyordum 3-5 kanal kaldı :D her kanala giriş yapacakken modeme reset at,çerezleri sil öyle gir.

bir kanalı uzun soluklu düşünüyorsanız kesinlikle alt kanal açmayın. ben yandım siz yanmayın.. tabi kanallar full özgünse bişey diyemem.

2-3 gün içinde bot alıp çalışmalara başlamayı düşünüyorum.
Günde 10 Kanal açıp içlerine en az 40 video atmayı düşünüyorum. 5 günün sonunda 50 kanal 200 video olacak(telif ve ünlemler düşürebilir.) bu döngü bir süre böyle ilerleyecek.

Şimdi kafamdaki en büyük soru 1 kanal açıp ona alt kanal ekleyerek mi yoksa ayrı ayrı kanallar açarak mı bu işe başlamalıyım?

Bot ile beraber vds almalı mıyım yoksa bilgisayarımdan idare edebilir miyim?

Bir de aynı ıp üzerinden birden fazla mail ve kanal açmam sorun olabilir mi? Gün içinde bu kanalları ve mailleri kontrol edeceğim için sorun olmasından korkuyorum. İlk önce modeme reset atıp sonra çerezleri silmemi önermişti bir arkadaş bu yol doğru mu?

1 senedir tek kanalda manuel olarak çalışıyorum 49 lira kazancım var. Artık en azından aylık eşiği geçmek istiyorum.

Bana yardım ederseniz çok sevinirim. Özel mesajdan önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Dostum benim çalisma mantigim soyleydi.1mail 10 alt kanal.az video oz video,aylik getiri asgari ucret.videolar guncel tr ve ing calisirdim.

Arkadaşlar garip gelecek ama alt kanal dediğiniz ne oluyor tam olarak? :D

Alt kanal 1 gmail hesabında 1den fazla kanal acılır. Birinci kanal harici diğer kanallara alt kanal denir.

Vds ile uğraşma hocam, videoyap botunu al rahat et keyfine bak.

Kanallara giriş yaparken altta ki verdiklerimi kesin ama kesin yap, gönlün rahat olur.

- Modeme reset,
- Mac adresi değiştir,
- Çerezleri temizle,
- Firefox gizli sekmeden giriş yap

Her gün kanallarını kontrol et eşleşen varsa sil, bilirsin hocam zaten geri kalan teferruatları da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri