Tek Kanal Gidiyordum Para Kazanma Kapatıldı

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar resim aşağıda herhangi bir telif hakkı yok 3. taraf yok özenip bözendiğim yegane kanal telif hakkı daha yansımamış diyecem 14 saat olmuş:eek:

Sizden Yardım almak istediğim konu Hangi mail adresine hangi dilde mail atacam ve yazabilirseniz mail metni Bana Yardımcı olursanız çok müteşekkil olurum.
Saygılar, selamlar :D

spns9.png

---------- Mesaj saat 13:13:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:08:45 civarında gönderildi. ----------

Bir yardımcı olsanız [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] (Muhammed abi sen mail atma işinde iyisin) [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] (serkan abi sen işin içinden her türlü çıkan adamsın bana bir yardımcı olsan)
TEŞEKÜRLER :D

---------- Mesaj saat 13:24:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:13:52 civarında gönderildi. ----------

@yumi senin bu konu hakkında herhangi bir fikrin varmı?

youtubenin kapattığı kanal asla açılmazç yeni kanal aç devam et

Hocam kanalın kategorisi nedir hangi ülkeye çalışıyordunuz onu söylerseniz belki yardımcı olabilriz

Ben hep diyorum sağlam 2-3 kanal çalışmak iyide.
YT'nin işi belli olmuyor ya hepsini birden kaaptırsa para kazandırmaya?
İşte böyle ortada kalıyoruz.

Ben spama devam ediyorum.
Geçen ay en yüksek gelir getiren kanalımın Para kazanması kapatıldıktan sonra YT'ye böylesi daha iyi.

Edit : Kanalıp kopyala, aynı videoları diğer kanala at, ordan devam et.

Telif hakkında kapatılmıştır diyor. Belki telif gelmiştir hocam kontrol eder misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri