Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
Sadece 1 kanala ''Dizi fragmanları,spor,eğlence,komedi,haber vb.''kategorilerdeki videoları yükliyeyim mi ? Yoksa bu kategorilerin hepsine ayrı ayrı kanal mı açayım ?
bence ayrı kanal olmalı
Hocam 2 gün önce bunu düşündüm ve ayrı ayrı kategoriler açtım ve videolar yükledim izlenimlerim de 1 günde 10k civarı oldu ama izlenimler adsenseye yansımadı belki ay sonunda yansır diye bekliyorum.İzlenimlerin ve tıkların yansımadığını görünce alt kanallara video yüklememeye başladım aslında buda izlenme oranımı etkliyor.Ne diyorsun sence alt kanallara yüklemeye devam ediyim mi yansır mı ? İki gün oldu ama izlenimler yansımıyor...
Hocam 2 gün önce bunu düşündüm ve ayrı ayrı kategoriler açtım ve videolar yükledim izlenimlerim de 1 günde 10k civarı oldu ama izlenimler adsenseye yansımadı belki ay sonunda yansır diye bekliyorum.İzlenimlerin ve tıkların yansımadığını görünce alt kanallara video yüklememeye başladım aslında buda izlenme oranımı etkliyor.Ne diyorsun sence alt kanallara yüklemeye devam ediyim mi yansır mı ? İki gün oldu ama izlenimler yansımıyor...
evet izlenimler ilk 2-3 gün yansımaz sen devam et alt kanala.Kategori kategori kanal açınca daha fazla abone alırsın
İzlenimler ilk bir kaç gün yansımaz
İlk 2-3 gün yansımaz dediniz peki o 2-3 gün içerisinde aldığım izlenim ve tıklar yansır mı?Yansırsa ne zaman yansır ?
İlk 2-3 gün yansımaz dediniz peki o 2-3 gün içerisinde aldığım izlenim ve tıklar yansır mı?Yansırsa ne zaman yansır ?
1 kanal daha iyidir. Spam felan kanallar açma.. En fazla 2-3 kanal aç ve özgün çalış
Vallaha ben 350 kanal yolundayım hayırlısı bakalım ne olucak umarım dediğiniz gibi olmaz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.