Tek kanaldan para kazanmak

• Kullanıcı takipci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

takipci

Kayıtlı Üye
Çoğu kişinin para kazanma şekli; önceden olan 100 -200 videoyu kendi kanalına atarak para kazanıyor.Ben böle para kazanmak istemiyorum benim tek kanalım olacak abonelerim olacak düzenli temiz para kazanmak istiyorum.

Türkçe kanalım olsa hem görüntülenme hem reklama tıklama az hemde küfür yeme risk i olacak:(
Bana yabancı kanal açmak daha yakın geliyor ama ingilizcem yok 5 -6 sene sonra
1 milyon civarı abone yapmam lazım. Bu mümkünmüdür, ingilizce bilmeden 1 milyon abone yapıp iyi para kazanmak ?

Lütfen yardım edin işiniz rast gider

1 milyon mu ? 1 milyon mu dedin ? )
1 milyon kanal açsan hepsine kendin başka bir hesabınla abone olsan olabilir böyle bir şey )

Ozaman şöyle diyelim aylık 3-5 milyar kazanırmıyım 5-10 sene sonra

Tabi ki kazanırsın. Ben 1 yıl bile geçmeden gerçekleştirdim bunu. 1-2 kanal ile yaptım senin düşündüğün gibi. Sadece kanalına çok önem ver. Güzel şeyler paylaş. Karışık paylaşım yapma. Müzikse hep müzik dizi ise hep dizi. Komedi ise hep komedi.
Eğer iki farklı kategori hedefin varsa 2 farklı kanal aç.

facebook'ta ergen kardeşlerimizin yaptığı gibi videonun üstüne yemin ederimki reklama tıklıycam yazsak paraya para demeyiz :)

Ozaman şöyle diyelim aylık 3-5 milyar kazanırmıyım 5-10 sene sonra

Diger konuda 1 ayda ne kadar kazandigimi zaten yazmistim. Abonenin pek onemi yok. Benim abone sayim 4500 civari. 1 milyon abonen olsa kazanacagin para 3-5 milyarin cok cok ustunde olur. 5-10 sene sonra bu is hala devam ediyor olur mu orasini bilemeyiz tabii.

Ayrica super ingilizce bilmene gerek yok yabanci kanallar acabilmen icin. Google translate bile isini gorur.

1 milyon mu ? 1 milyon mu dedin ? )
1 milyon kanal açsan hepsine kendin başka bir hesabınla abone olsan olabilir böyle bir şey )

Hocam yabancılar yapıyorda Türkler niye yapamasın. Unutmayı hedef ne kadar büyükse kazanç o kadar büyüktür.

Tabi ki kazanırsın. Ben 1 yıl bile geçmeden gerçekleştirdim bunu. 1-2 kanal ile yaptım senin düşündüğün gibi. Sadece kanalına çok önem ver. Güzel şeyler paylaş. Karışık paylaşım yapma. Müzikse hep müzik dizi ise hep dizi. Komedi ise hep komedi.
Eğer iki farklı kategori hedefin varsa 2 farklı kanal aç.

Saolasın cevap için, bana moral oldu yazın.
Kendimi videoya koymasamda kazanırmıyım okadar para?

Diger konuda 1 ayda ne kadar kazandigimi zaten yazmistim. Abonenin pek onemi yok. Benim abone sayim 4500 civari. 1 milyon abonen olsa kazanacagin para 3-5 milyarin cok cok ustunde olur. 5-10 sene sonra bu is hala devam ediyor olur mu orasini bilemeyiz tabii.

Ayrica super ingilizce bilmene gerek yok yabanci kanallar acabilmen icin. Google translate bile isini gorur.

Eder dostum eder o kadar kısa süreli değil. Youtube arayüz ve kullanım kolaylığı açısından çok iyi durumda. Ve google hep orta seviye kullanıcılara yönelik.
Android gibi mesela. O yüzden her zaman en çok kullanılanlar arasında )
Ben biteceğine inanmam kolay kolay da. Bitse bile en az 10 senesi vardır

kardeşim ilk olarak şunu söyliyim 1 milyon aboneli kanal ha diyince olan bir şey degil örnek veriyorum bir video atmışsındır 200 300 k görüntülenme gelse örnek veriyorum en fazla 5 k abone gelir böyle devam ederse videoların tutma oranları 1 yıla kalmaz bence olur kanalın ama benim kararım şu anda en cok abone tutma katogorisi oyun özgün her gün +10 dk video atarsın 1 yılda 1 milyon olmasada 200 300 k abone olur saten videonu atar atmaz 50 k kişi izliyecek garanti paraya para demessin özgün videolarla tek kanaldan
ilk başta bahsettigin gibi tertemiz telifsiz tek kanaldan mis gibi para kazanırsın sen 3-5 bin lira diyorsunda her gün +10 dk özgün komik oyun videoları ceker montajlar yüklersen 1.5 ayın sonunda yada 1 ayda o parayı alırsın
edit : biraz uzattım azda sacmaladım kusura bakmayın :)

Eder dostum eder o kadar kısa süreli değil. Youtube arayüz ve kullanım kolaylığı açısından çok iyi durumda. Ve google hep orta seviye kullanıcılara yönelik.

Anlatmak istedigim baskalarinin videolarini kullanma olayiydi. Er yada gec herkes "sadece" ozgun videodan kazanc saglayabilir hale gelecek.

İngilizce bilmeden bir tek alıntı yaparak para kazanılır demi? ingilizcem olmadan Kendimi Koysam kim izliyecek ki :D
Yada farklı birşey yapıp izlerken dile gerek olmayacak :cool:

İngilizce bilmeden bir tek alıntı yaparak para kazanılır demi? ingilizcem olmadan Kendimi Koysam kim izliyecek ki :D
Yada farklı birşey yapıp izlerken dile gerek olmayacak :cool:

Suan bi cok insan youtubedan alip youtubea atarak kazaniyor zaten. Benim kullandigim yontem farkli ama sen o tarz bi yontemi kullanabilecek durumda degilsin suan. Yinede youtubeda olmayan videolari bulabilecegin liveleak, break, vimeo, dailymotion gibi siteler var.

Yemin ederim web sitesi açıp kanal açıp android işine girmeyi düşündüm sonradan vazgeçmiştim:D
Türkçe mi daha iyi tutar ingilizcemi ?
Turunculevye ps4 kanalı var güzel 20 bin abonesi var 1k falan izleyen oluyor o yüzden vazgeçmiştim :D
Çok saol tavsiyen için android işini tekrar düşünecem:rolleyes:

---------- Mesaj saat 19:30:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:27:04 civarında gönderildi. ----------

kardeşim ilk olarak şunu söyliyim 1 milyon aboneli kanal ha diyince olan bir şey degil örnek veriyorum bir video atmışsındır 200 300 k görüntülenme gelse örnek veriyorum en fazla 5 k abone gelir böyle devam ederse videoların tutma oranları 1 yıla kalmaz bence olur kanalın ama benim kararım şu anda en cok abone tutma katogorisi oyun özgün her gün +10 dk video atarsın 1 yılda 1 milyon olmasada 200 300 k abone olur saten videonu atar atmaz 50 k kişi izliyecek garanti paraya para demessin özgün videolarla tek kanaldan
ilk başta bahsettigin gibi tertemiz telifsiz tek kanaldan mis gibi para kazanırsın sen 3-5 bin lira diyorsunda her gün +10 dk özgün komik oyun videoları ceker montajlar yüklersen 1.5 ayın sonunda yada 1 ayda o parayı alırsın
edit : biraz uzattım azda sacmaladım kusura bakmayın :)

Saolasın yardımın için yeni fikirler uyandırdı bende :rolleyes:

Suan bi cok insan youtubedan alip youtubea atarak kazaniyor zaten. Benim kullandigim yontem farkli ama sen o tarz bi yontemi kullanabilecek durumda degilsin suan. Yinede youtubeda olmayan videolari bulabilecegin liveleak, break, vimeo, dailymotion gibi siteler var.

çok saol yardımın için dediğin siteleri not aldım :o

Çoğu kişinin para kazanma şekli; önceden olan 100 -200 videoyu kendi kanalına atarak para kazanıyor.Ben böle para kazanmak istemiyorum benim tek kanalım olacak abonelerim olacak düzenli temiz para kazanmak istiyorum.

Türkçe kanalım olsa hem görüntülenme hem reklama tıklama az hemde küfür yeme risk i olacak:(
Bana yabancı kanal açmak daha yakın geliyor ama ingilizcem yok 5 -6 sene sonra
1 milyon civarı abone yapmam lazım. Bu mümkünmüdür, ingilizce bilmeden 1 milyon abone yapıp iyi para kazanmak ?

Lütfen yardım edin işiniz rast gider

neden olmasın dostum , youtube de .. ingilizce bilmeye gerek olmayan ve milyonlarca abonesi olan kanallar var zaten ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri