Tek Laptop 2 Monitör

bkrmyss

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Asus laptop var nvidia ekran kartı olan diğer LCD monitör boşta yatıyor ben bir iki gündür ara ara deneme me rağmen yapamadım internetten videolarına da baktım. Ekranı diğer monitöre yansıtıyorum laptop ekranını görüyorum. LCD mönitöre mause yi kaydırdığım zaman masaüstüne geçiş yapıyor ama orada açtığım mesela chrome laptop da da aılıyor benim yapmak istediğim 2 bağımsız monitör kullanmak. Birin de vds ye girerken diğerin de oyun oynamak istiyorum mesela bu şekil de yapabilir miyim. Bunu bilen arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçecek. Biraz karışık yazmış olabilirim :)

Merhaba arkadaşlar. Asus laptop var nvidia ekran kartı olan diğer LCD monitör boşta yatıyor ben bir iki gündür ara ara deneme me rağmen yapamadım internetten videolarına da baktım. Ekranı diğer monitöre yansıtıyorum laptop ekranını görüyorum. LCD mönitöre mause yi kaydırdığım zaman masaüstüne geçiş yapıyor ama orada açtığım mesela chrome laptop da da aılıyor benim yapmak istediğim 2 bağımsız monitör kullanmak. Birin de vds ye girerken diğerin de oyun oynamak istiyorum mesela bu şekil de yapabilir miyim. Bunu bilen arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçecek. Biraz karışık yazmış olabilirim :)

windows + p tuşuna basarak genişlet seçeneğini seçer iseniz problem çözülecektir

2 sinde de masaüstü simgeleriniz gözüküyor mu ? dediğiniz şey yinele seçeneği seçili iken olur. Genişlet dediğinizde problemin çözülmesi gerekiyor

Evet gözüküyor. Ana ekran dan CSGO kısayolunu kopyalayıp diğer ekrana aldım orada açmaya çalıştığım da ana ekran da açılıyor diğer ekran boş kalıyor.

windows + p tuşuna basarak genişlet seçeneğini seçer iseniz problem çözülecektir
Kardeşim Allah razı olsun senden Benım laptopun ekranı küçük idi bende harıcı monitör aldım Şimdiye kadar ikisi birden gösterıyordu bu şekilde hem benim dikkatımı dağıtıp hemde boşu boşuna çalısıyordu Şimdi değin gibi yaptım şu anda sadece harici monitör çalısıyor super oldu Teşekkür ederim

Evet gözüküyor. Ana ekran dan CSGO kısayolunu kopyalayıp diğer ekrana aldım orada açmaya çalıştığım da ana ekran da açılıyor diğer ekran boş kalıyor.

Onun ayarı farklı hocam cs go ben de ana ekranda açılıyor çözünürlüğü ayarladıgımız yerde ayarı vardı onun 2. monitörü 1. ekran yapma ayarı

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

Kardeşim Allah razı olsun senden Benım laptopun ekranı küçük idi bende harıcı monitör aldım Şimdiye kadar ikisi birden gösterıyordu bu şekilde hem benim dikkatımı dağıtıp hemde boşu boşuna çalısıyordu Şimdi değin gibi yaptım şu anda sadece harici monitör çalısıyor super oldu Teşekkür ederim

Amin hocam cümlemizden Allah razı olsun

Onun ayarı farklı hocam cs go ben de ana ekranda açılıyor çözünürlüğü ayarladıgımız yerde ayarı vardı onun 2. monitörü 1. ekran yapma ayarı

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

Amin hocam cümlemizden Allah razı olsun

CSgo için değil sadece :) Yeni metin belgesi açtığım da bile aynısı yapıyor kardeşim

windowsda şimdi hatırlıymaıyoru geçen yapmıştım 2 masaüstü kur diye bir şey vardı google arat w8 oluyordu onu halletikten sonra windows p veya f5 sanırım ekran yansıtmaya gewl oradan ekranı genişlet var onu seç dene

Hocam ben öyle kullanıyorum anlatıyorum
Masaüstüne sağ tık yapıp ekran çözünürlüğüne girelim..
Orda görüntü, çözünürlük , yön gibi seçerekler olacak ordan şıkları kontrol edip bu ekranı genişlet gibi bi seçenek olacak tıklayalım . ( pc de olsam bakıp kontroll ederdim )
Ama anladınız siz kolay gelsin

windowsda şimdi hatırlıymaıyoru geçen yapmıştım 2 masaüstü kur diye bir şey vardı google arat w8 oluyordu onu halletikten sonra windows p veya f5 sanırım ekran yansıtmaya gewl oradan ekranı genişlet var onu seç dene

Programın ismini tam olarak verebilmeniz mümkün müdür :)

Beyler lttpta girisler su sekilde buna tüplü monitör takabilir mym?
b91cf263dfe5ce052992b12b10a2bf96.jpg

yeni konuya gerek yok burdan devam ederek 1-2 sorum olacak arkadaşlar, Bir monitör alıp pc ye bağladım bu birinden oyun ötekisinden vds çalışanlar nasıl çalışıyor:) oyun oynarken diğer ekrana geçmiyor mouse ancak steam oyunlarında shift+tab yapınca geçiyor mouse ama diğer ekrana dokunduğumda oyun ana ekranda aşağı iniyor bu olmadan normal 2 ayrı pc miş gibi kullanmak mümkün mü? oyunu windows penceresinde çalıştırırsam düzelir mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri