tek telifte kanalı sileyim mi

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba adsenseye bağlı olan bir kanalda tek videoda telif var
bu kanalı komple sileyimmi yoksa ikinci telif gelincemi sileyim siz nasıl yapıyorsunuz

Kanalı kontrol ediyorsan düzenli bir şekilde günlük , sorun yok bence :) . Kafam rahat etsin diyorsan sil o zaman hocam :)

kontrol ediyorum hocam derken toplu olarak kontrol ediyorum hepsini :D sileyim ben eniyisi :D

[MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] senin bu konudaki fikirlerini alalım :D

arkadaşlar merhaba adsenseye bağlı olan bir kanalda tek videoda telif var
bu kanalı komple sileyimmi yoksa ikinci telif gelincemi sileyim siz nasıl yapıyorsunuz

Önce Telifin Ne Maksatla Gönderildiğini Tespit Et. Yani Bazı Firmalar Uyarı Babında Tek Telif Gönderir. Sen Bunu Dikkate Almazsan Ardından Telif Manyağı Yaparlar. Diğer Şekliyle Sahte Telif Falansa Beklemeni Öneririm. ikinci Telifte Kanalı Silmelisin. Şayet ikinci Telifi Yedikten Sonra Üçüncüyüde Bekliyeyim Dersen Para Kazanmasını Kaybetmeyle Karşı Karşıya Kalabilirsin.

Önce Telifin Ne Maksatla Gönderildiğini Tespit Et. Yani Bazı Firmalar Uyarı Babında Tek Telif Gönderir. Sen Bunu Dikkate Almazsan Ardından Telif Manyağı Yaparlar. Diğer Şekliyle Sahte Telif Falansa Beklemeni Öneririm. ikinci Telifte Kanalı Silmelisin. Şayet ikinci Telifi Yedikten Sonra Üçüncüyüde Bekliyeyim Dersen Para Kazanmasını Kaybetmeyle Karşı Karşıya Kalabilirsin.
sahte değil hocam en iyisi sileyim ben iki kanal var biri sahte biri gerçek telifli sileyim ben onu en güzeli :D sahte falan olsa durdurayımda gerçek olunca sakat oluR :D

şa tüm videoları sil kazançları yansısın öyle sil

yada tüm videoları sil 1 video bırak en cok izlenen videoyu

tek telifli de olsa telifli bir kanalı adsense de tutmak çılgınlık, tarifsiz bir heyacan. çok uçlar da yaşıyorsun kardeş.

ben ne kadar uçta yaşadıgımı biliyorum hocam ;)
sen sil o zaman ben o heyecanı seviyorum yaşıyorum kardeş :cool:

Ben ikincide siliyorum gerçek telif olduğunda önce uyarı atışı yapıyorlar dinlemezsen bir kaç videona birden atıyorlar 2. ihtar olarak uyarı geliyor.. İşte 2. ihtarıda aldıysan tası tarağı topla gaç :) 3. telif geldiğinde 7 gün sonra tükkanı kapatıyoruz maili geliyor zaten

Abi adsenseme bağlı yüz.üstü kanal var ve hepsi telifli flaglı.ben silmedim ama sil diyen arkadaşıma inat silmiyorum :D ama bence için nasıl rahat edecekse onu yap ben fazla takmıyorum nasip diyip ödemeleri alıyorum :D

kafam rahat etsin sürekli başında olamam diyorsan. En çok izlenenen 1 videoyu bırak diğer videoları sil ...

Abi adsenseme bağlı yüz.üstü kanal var ve hepsi telifli flaglı.ben silmedim ama sil diyen arkadaşıma inat silmiyorum :D ama bence için nasıl rahat edecekse onu yap ben fazla takmıyorum nasip diyip ödemeleri alıyorum :D
bu cevabı merak ediyordum sağol kardeşim kanalı sildim ama bunuda yazdım kenara :D

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

ben silmem ya 1.teliften bişey olacağını sanmam
tecrübeler konuşmaya başladı :cool:

telif manuel atılır. her telif aynı değildir eğer o telifi atan o kurumun hukuk burosuysa adsenseniz işleme girmeme olasılığı vardır. özellikle 3 4 ay önce yaşanan adsense kıyımının iki nedeni vardı birincisi telif ikincisi lokasyon çelişkisi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri