Tek video 3 günde 29 milyon izlenim 40 bin aboneli kanal

Graphic Designer

Kayıtlı Üye
watch

Baktım 4-5 kişi yüklemiş videoyu ilk gün bende yüklemiştim o zaman 2,6 izlenim vardı ama eşleşen verdi. Adamlar kırpmış kesmiş yüklemişler reklam çıkıyordu onlarınkini denedim yine eşlesen verdiydi anlamıyorum bazen bu Youtubu :D

Mükemmel ötesi.Bütün forum birleşsek biz de yaparız :D

adamlar yapmış izleniyo

Bu filmin gizli sponsoru Carrie filmi zaten. Ben öyle amatör parasız insanlar hazırlamış gibi bi algıya düşmeyelim derim.Zaten video sonunda filmin çıkış tarihi veriliyor.Eski versiyonunu ve Stephen King'in romanı okuyanlar bu videodaki ablamızı anımsarlar.
Carrie (2013) - IMDb

ilk yüklediğimde 10k kadar hit yaptı. biraz kesip yer değiştirmiştim videoda. bu video eşleşen 3. taraf verdi. daha sonra birkaç modifiye ile tekrar yayına soktum sıkıntı yok. ama busefer izlenim az :D

en iyi kamera şakaları arasında kanımca

orda bizim forumdan biri olsaydı çıkartırdı telefonu çekerdi bunlardan önce atardı youtubeye :DD ben olsaydım o kafede o adamı uçurdukdan sonra hadii savaşmı istiyorrsunn kamonnn derdim :D

Bunu ben de attım türkçe olarak. Yemedi :D 3.tarafı yapıştırdı direk.Ama demek ki profosyonel bir ekip kurup bir video ile de kazanılabiliyormuş :)

Bu videoyu ilk yükleyenlerdeydim. Video 1 saatte 300 beğeni aldı. en son 7.5 k izlenim vardı ve 3 gün önce de izlenimler tıklar yansımıyordu sıkıntılar vardı adsense de. Eşleşen verdi bu video daha sonradan sildim bende. Ama en az 40 bin olmuştu galiba.

Baktım 4-5 kişi yüklemiş videoyu ilk gün bende yüklemiştim o zaman 2,6 izlenim vardı ama eşleşen verdi. Adamlar kırpmış kesmiş yüklemişler reklam çıkıyordu onlarınkini denedim yine eşlesen verdiydi anlamıyorum bazen bu Youtubu :D

2,6 milyon mu ?

bu videonun ilk yüklendigi anı biliyorum izlemistim böyle patlıycanı bilseydim keser biçer yüklerdim ama bizde sans yokki saglık olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz

bu bir film videosu, ama filmin önune geçen bir tanıtım fragmanı oldu. konu doğa üstü güçlere sahip bir kız işte...
ama 18 october vizyonda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri