Tek Video ile Gelir Elde Etmek

dervegider

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaşlar araştırdım ama bulamadım bu soruyu. Tek kanal içindeki tek videodan iyi bir gelir elde ediyorum, yeni video hiç yüklemiyorum sıkıntıya girmemek için. 2 video var toplam, sadece birisi iyi izleniyor ve gelir getiriyor. Videoya herhangi bir telif vs gelmedi gayet temiz ilerliyor. Yeni video yüklemediğim için bir sıkıntı çıkabilir mi? Hesabı aktif olarak kullanıyorum tüm izlemelerimi beğenilerimi vs o hesaptan yapıyorum başka da hesabım yok zaten kullandığım.

Özet: Sadece 1 video yükleyip başka video yüklemezsek youtube sıkıntı çıkarır mı bu etkin hesap değil ama para kazanıyor şunun para kazanmasını kapatalım der mi? :)

Güncellik kanal için olmazsa olmazdır.Şuan o videodan gelen izlenimler kıyamete kadar aynı hızla ilerlemeyecektir.Yani belli bir müddet daha sizi götürür.Daha sonra izlenimleriniz dolayısıyla kazançlarınız düşer.Tek videoya bağlı kalmayın.Risk istemiyorsanız başka kanallar açıp yeni videoları oraya atın.

Kardeşim Neyden Korkarsan O gelir Başına Sen Gönlünü Rahat Tut Çok Sıkma Kendini Kanalını Etkin tutmanı tavsiye ederim , en iyisi senin olsun :)

Güncellik kanal için olmazsa olmazdır.Şuan o videodan gelen izlenimler kıyamete kadar aynı hızla ilerlemeyecektir.Yani belli bir müddet daha sizi götürür.Daha sonra izlenimleriniz dolayısıyla kazançlarınız düşer.Tek videoya bağlı kalmayın.Risk istemiyorsanız başka kanallar açıp yeni videoları oraya atın.

Sorumun yanıtı bu değil aslında. İleride azalacağını falan ben de biliyorum ama 2 aydır sürekli ayda 1000 lira getiriyor sadece tek bir video ve hiçbir şey yapmıyorum ben. Benim sorduğum youtube ben yeni video yüklemiyorum diye hesaba bir şey yapar mıydı. Yoksa biliyorum bunun 10 yıl sürmeyeceğini, azalacağını. Çok teşekkür ederim ama tavsiyeleriniz için.

Kardeşim Neyden Korkarsan O gelir Başına Sen Gönlünü Rahat Tut Çok Sıkma Kendini Kanalını Etkin tutmanı tavsiye ederim , en iyisi senin olsun :)

Teşekkür ederim tavsiyen için.

Benim bir kanalımda 3 video vardı 3-4 ay da başka video yüklemedim bişe olmadı Siz sanırım yetersiz içerikten adsensenız kapanır diye endişeleniyorsunuz Kendımden örnek vermek gerekırse benımde tek kanalımda 3 video vardı ama en son para kapanma furyasına kadar toplamda 20 kanalım vardı Bende bir sorun olmadı kesin konuşmak istemem Benımde sorunum ne zaman bir video patlasa arkasından illa dünya geneli veya telif 3.taraf eşleşmesi geliyor

Tek video veya tek kanal tehlikelidir. Tabi ki özgün çalışıyorsan hiçbir sorun yok. Bahsi geçen video sana ait özgün çekimse ki tek video olup özgün çekim olsa da bu büyük risktir o yüzden kanal-video arttırımına git. 1 dakika sonraya çıkacağın belli değilken 1 video sana ne kadar süre kazandırır orası muamma. Aklın yolu bir. Yapman gerekenleri hislerine ve hislerinin oluşturduğu taktiklere göre git.

1 video veya 1 kanalla olmaz. Olamaz :)

Evet güncellik iyidir ama illa kanalı faal tutacaksın diye bir kaide yok. Adam mesela dandik bir video yapmış atmış youtube'a 3-4 sene önce ondan sonrada uğramamış ne video yüklemiş ne bir başka bir şey yapmış. Ama hala ilk sayfada ve 2 sırada. Youtube web sitesi mantığıyla işlemiyor benim bildiğim.

Bence yeni videolar atman diğer videoyu etkilemez tabi kopya olmadığı sürece. Tutar kopya video atarsın kanalın kapanır o videoda gider..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri