Teknoloji Sosyal Hayatı Ele Geçiriyor

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
I Forgot My Phone - YouTube

Bunu çevremde de sık sık görüyorum bir yere gidiyoruz, eğlenecez, batıracaz her şeyi yapacaz diye düşünüyorum sonra bir bakıyorum en şamata yerde adam telefona sarılıyor. Face'e Twitter'a bakıyor. Çözemedim bu insanları sırf bu yüzden telefondan soğuyorum.

Albert Einstein'nin sözleri gerçekleşmeye başlıyor.

rv4s1.png

Çok doğru bir noktaya değinmişsin.Gerçektende teknoloji ele geçirdi bizi.

okullarda tablet dağıtılıyormuş adamlar 5 TL ye şifresini kırdırıp oyun felan yüklüyolarmış :D Derste oyun oynuyolarmış

Abi bu telefon muhabbetini hiç sevmiyorum. Şuana kadar öyle S3 - S4 tarzı telefon almadım almam da kolay kolay. 11 10 var. Alo diyor mesajda atıyor bana da yetiyor iyi günler :)

El alışkanlığı olmuş ya bir yerde iken iki muhabbet sonra bir boşluk oluyor elimiz telefona gidiyor. :) bağımlı olmuşuz yani sigara gibi içki gibi bu mered.

Abi bu telefon muhabbetini hiç sevmiyorum. Şuana kadar öyle S3 - S4 tarzı telefon almadım almam da kolay kolay. 11 10 var. Alo diyor mesajda atıyor bana da yetiyor iyi günler :)

He bir de o muhabbet var kapitalizm'in kuçusu olmuşlar. :D Arkadaşım var İphone 5'i çıkar çıkmaz aldı. Sonra diyor "oğlum önemli bir şey bu hemde ilk alan kişilerdenim" diyordu. :D Değişik insanlar var. :D

He bir de o muhabbet var kapitalizm'in kuçusu olmuşlar. :D Arkadaşım var İphone 5'i çıkar çıkmaz aldı. Sonra diyor "oğlum önemli bir şey bu hemde ilk alan kişilerdenim" diyordu. :D Değişik insanlar var. :D

Zarar ziyan hacı ya. Günahtır o kadar para verilmez. Benim bilgisayarım iyi olsun işlerimi halletsin yeter. Tel önemli değil. :)

Maalesef bu sosyal medya takıntı yapıyor çok insanın piskolojisini bozuyor. Benim bile bazen günde 30 kez twitter refresh yaptığım zamanlarım oluyor. Kötü bişey mi olmuş ne olmuş ne bitmiş kim kimle dalaşıyor derken insan beyni odak dengesini yitiriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri