Teknolojiye yönelin

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar size tavsiyem teknoloji ile ilgili kanallar açıp paylaşımlar yapın bugün kanal açtım video attım içine şuan hala atıyorum galaxy s4 vs iphone 5 gibi amatör ve diğer videoları atıyorum izlenmeden çok yorum ve abone geliyor vaktiniz varsa direk yönelin derim :)

Arkadaşlar size tavsiyem teknoloji ile ilgili kanallar açıp paylaşımlar yapın bugün kanal açtım video attım içine şuan hala atıyorum galaxy s4 vs iphone 5 gibi amatör ve diğer videoları atıyorum izlenmeden çok yorum ve abone geliyor vaktiniz varsa direk yönelin derim :)

vakit konusunu biliyorsun ;) denicem

Evet tam senlik bi iş botuda kullanıyorsun :) yalnız teliflere falan dikkat etmek lazım. bir diğer sorun ise videoların hala inceleniyor olması :)

Şuan en büyük sıkıntı videoların hala inceleniyor'da kalması geçen android filan üzerine denemedim pek izleme gelmiyor ama tbmler iyi gibi. :)

telif olayına cok diikat etmek gerekiyo :)

valla ben pek fazla videolara dikkat etmiyorum dediğim gibi botla atıp bırakıyorum incelemiyorum bile 3. taraf varsa siliyorum o kadar başka bişi yok.

---------- Mesaj saat 02:07:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:34 civarında gönderildi. ----------

Türkçe mi yabancı mı çalışıyorsun

botla aratıyorum genelde yabancı videolar çıkıyor. %80 i yabancı diyebilirim. botla attığım için açıklama etiketiyle birlikte alıyor fazla uğraştırmıyor yani :)

---------- Mesaj saat 02:07:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:07:04 civarında gönderildi. ----------

Şöyle söyliyim arkadaşlar 10 izlenmeye 8 yorum geliyor o derece yani artık aboneleride siz düşünün :)

Arkadaşlar bu bot nedir. herkes bu botu kullanıyorum diyor ama ben nedir hala bilmiyorum. Ne işe yarıyor nasıl kullanıyor bana bilgi verir misiniz? şimdiden teşekkürler...

Cevap: Re: Teknolojiye yönelin

Arkadaşlar bu bot nedir. herkes bu botu kullanıyorum diyor ama ben nedir hala bilmiyorum. Ne işe yarıyor nasıl kullanıyor bana bilgi verir misiniz? şimdiden teşekkürler...

yt botu detayları burda aylık 15 tl kendi sunucusu var kendi internetini kullanıyorum istediğin yerden videonun etiketi açıklamasıyla birlikte senin kanalına atıyor. http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-...me-30-bot-artacak-direkt-mp4-flv-yukleme.html

teşekkürler yunus... skype varsa beni eklersen ara sıra konuşalım bende şuan rusyadayım.

dimi bu aralar zor durumdayım en çok izlenen en çok gelir getiren videolarım bu durumda yaklaşık 10 video bu durumda 3. taraf falan :) kanal izlenme sayısı 1,5 milyondu 800 bine düştü :)

Aynen bu aralar herşey terse dönüyor, en kötüsüde müdahale edemiyoruz mecbur bekleyeceğiz başka çare yok :)

Aynen bu aralar herşey terse dönüyor, en kötüsüde müdahale edemiyoruz mecbur bekleyeceğiz başka çare yok :)

tek çare beklemek ve sabır :)

---------- Mesaj saat 02:23:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:43 civarında gönderildi. ----------

teşekkürler yunus... skype varsa beni eklersen ara sıra konuşalım bende şuan rusyadayım.

ne demek. ekledim.

teknoloji tbm leri her zaman iyi olmuştur, ancak en çok 3. taraf ve telifte teknolojiden gelir

[MENTION=145]ericdraven[/MENTION] evet dediğin gibi. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] o sorun ben dahil olmaz üzere herkeste var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri