Teknomi Tasarımı sizce yazdırmalımıyım ?

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar teknomi diye bi tema tasarladım :) ben kendm beğendim yazdırmayı düşünüyorum sizlerden fikir almak istedim böyle bi temayı alırmısınız ? Ciddi bir konu arkadaşlar :)

kk7q7D.jpg

tasarımı dreamviewer aracılıgı ile mi yaptın [MENTION=23371]sontorun[/MENTION]

Bence fena durmamış ancak renk tercihi kırmızıdan ziyade mavi tonları olabilir. Bir de üst menüde ki Anasayfa oyun vs menü çubuğundaki yazılar biraz ufak durmuş sanki. Ellerine sağlık:)

ps ile çizmiş

bu arada tasarım çok sıradan free temalardan editleyip yapabilirsin bi tasarımı döktürmeye kalksan css/html için min 100tl ( responsive döküm istersen 200tl civarı) wp içinde min 200 isterler 350-400 tl arası bi fiyata böyle bi tema yapmak saçmalık

sitem olsa bu temayı kullanbilirdim. ilerde bir arabalarla ilgili site açmayı düşünüyorum youtube bağlantılı olursa temayı sana yaptırırım güzel. göze hoş görünüyor.

Basit kaçmış, sırf resim vb olmamaması lazım.
Bilgilendirici yazılar vs'de olmalı.
Fazla göz yoruyor, renklerlede oynanması lazım.

Adobe Photoshop CS6 Extended ile yaptım hocam :)

---------- Spam Engelliyici 16:16 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Bence fena durmamış ancak renk tercihi kırmızıdan ziyade mavi tonları olabilir. Bir de üst menüde ki Anasayfa oyun vs menü çubuğundaki yazılar biraz ufak durmuş sanki. Ellerine sağlık:)

Sağol değerli görüşlerin için hocam dikkate alacagım :)

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Benim fazla hoşuma gitmedi.

Görüşünüze saygı duyarım :)

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

webtekno gibi olmuş

Bana pek öyle gelmedi sanırım renginden dolayı diyorsunuz :)

---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

ps ile çizmiş

bu arada tasarım çok sıradan free temalardan editleyip yapabilirsin bi tasarımı döktürmeye kalksan css/html için min 100tl ( responsive döküm istersen 200tl civarı) wp içinde min 200 isterler 350-400 tl arası bi fiyata böyle bi tema yapmak saçmalık

Hocam hiç o konuda kod bilmiyorum ki yani hiç bişi yapamam yapsamda zaten sitenin her yerinde açık olur :D

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

sitem olsa bu temayı kullanbilirdim. ilerde bir arabalarla ilgili site açmayı düşünüyorum youtube bağlantılı olursa temayı sana yaptırırım güzel. göze hoş görünüyor.

Çok sağolun hocam inş. ben hep burdayım her konuda yardımcı olabiirim :)

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

Basit kaçmış, sırf resim vb olmamaması lazım.
Bilgilendirici yazılar vs'de olmalı.
Fazla göz yoruyor, renklerlede oynanması lazım.

Hocam o renk oynaması felan kolay :) o yazıları zaten ayarlıyacagım sadece resimle olmaz örnek olarak konu resmine geldiginde konu başlıgı vs. çıkacak şekilde

Bişey sorucam,valla çok merak ettim benim radyonun isminden etkilenmiş olma ihtimalin %kaç?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri