Geçenki çekiliş ile 3 kişiye vermiştik bu sefer 2 Kişiye vercem konu
Windows Server 2008
Vista kurulu windows Sunucu
1GB Ram
İnternet hızı saniyede 4MB
Lokolasyon Amerika'dır
---------------------------------
Çekiliş'e nasıl katılırım? Aklımdan 2 Türkiye 81 ilinden 2 tane isim tuttum herkezin 3 er tane soleme hakkı vardır. Örnek: aaa, bbb, ccc gibi şehir isimlerini tek yorumda yazınız.3 şehirden 2 tanesi tek yrumda tutarsa bitanesini o arkadaşa veririm digeride en yakın solenen şehir ismine veririm.
Geçenki konuda gelen 3 kişinin yorumu
Şifre degiştirme işlemi:
</B> Start > Settings > Windows Security
Kısmına giriyoruz ve gelecek ekranda,
Change Password
Kısmına Giriyoruz.
Old Password: Eski Şifremizi Giriyoruz.
New Password: Yeni Şifremizi Giriyoruz.
Confirm New Password: Yeni Şifremizi Tekrar Giriyoruz.
- Geçen verdigim vds lerde bi karışıklık olmuştur 1-2 arkadaşın vds si yalnışlıkla kapadım boşdaki vds leri kapatıyım derken bu sefer kullanıcı adı ile kaydedilcektir.Bu arkadşlar dan şimdilik 1 tanesi ulaştı digerleri pm il bildirirse yenisi açılcaktr.
İpucu Sevdigim kızın Memleketi ve benım memleketim. A************ / A**********
Yorumlar
[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION]; [MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION];
Tebrikler Ankara ve Artvindi.
Yarın oglen 12 gibi tekrar çekiliş olcaktır.Bu arada Losemi ve diger hayır kurumlarına 25tl ustu bagış yapana ucretsiz açarım 1yıllık
VDS kruluyordur.
Windows Server 2008
Vista kurulu windows Sunucu
1GB Ram
İnternet hızı saniyede 4MB
Lokolasyon Amerika'dır
Çekiliş'e nasıl katılırım? Aklımdan 2 Türkiye 81 ilinden 2 tane isim tuttum herkezin 3 er tane soleme hakkı vardır. Örnek: aaa, bbb, ccc gibi şehir isimlerini tek yorumda yazınız.3 şehirden 2 tanesi tek yrumda tutarsa bitanesini o arkadaşa veririm digeride en yakın solenen şehir ismine veririm.
Geçenki konuda gelen 3 kişinin yorumu
Mail geldi banada. Tşkler kardeş. Daha bende 2 gündür kuveyttürk gecen bir site arıyodum malum hafta sonu eft olmuyor. Hızır gibi yetiştin saol.
arkadaşın e-mail'i gelmiştir.Tekrardan teşekkür ederim
teşekkür ederim mail geldi
Şifre degiştirme işlemi:
</B> Start > Settings > Windows Security
Kısmına giriyoruz ve gelecek ekranda,
Change Password
Kısmına Giriyoruz.
Old Password: Eski Şifremizi Giriyoruz.
New Password: Yeni Şifremizi Giriyoruz.
Confirm New Password: Yeni Şifremizi Tekrar Giriyoruz.
- Geçen verdigim vds lerde bi karışıklık olmuştur 1-2 arkadaşın vds si yalnışlıkla kapadım boşdaki vds leri kapatıyım derken bu sefer kullanıcı adı ile kaydedilcektir.Bu arkadşlar dan şimdilik 1 tanesi ulaştı digerleri pm il bildirirse yenisi açılcaktr.
İpucu Sevdigim kızın Memleketi ve benım memleketim. A************ / A**********
Yorumlar
elime ulaştı teşekkürler #VDS
Hızı gayet güzel donma problemide en alt düzeyde diyebiliriz teşekkürler kardeşim.
[MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION]; [MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION];
Tebrikler Ankara ve Artvindi.
Yarın oglen 12 gibi tekrar çekiliş olcaktır.Bu arada Losemi ve diger hayır kurumlarına 25tl ustu bagış yapana ucretsiz açarım 1yıllık
VDS kruluyordur.