Tekrar Kulanılan içerik Hk.

kaplanyuz19

Kayıtlı Üye
Merhaba, bir youtube kanalım var basit çocuk animasyonları ve çizgi film karakterlerini boyama yaptığım bir kanalım var. geçenlerde tekrar kulanılan içerikten dolayı para kazanmaya kapatıldı.

içerik araştırması yaparken başka kanalların youtube videosuna denk geldim ve o tür videoları benim daha iyi yapabilceğimi düşünerek içerikler ürettim kısa zamanda kanalım güzel izlendi tüm içeriği kendim ürettim önerilenlere girebilmek için başka youtube kanallarıyla içeriklerimi benzer tuttum ses effectleri bazı animasyonlar farklıydı videolarımda ara ara green screen videolarıda kullandım abartıya kaçmadım. bu şekilde olmasına rağmen tekrar kullanılan içerik olarak işaretlendim. bu durumu nasıl aşabilirim başka birininde yaptığı videoyu daha iyi yapabilceğimi düşünüyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İçerikleri otomatik mi oluşturuyorsunuz hocam yoksa her video için kendiniz oturup boyama mı yapıyorsunuz?

hocam animasyon videolarını çizgi film karakterlerini kullanıyorum karakter harektlerini montaj programında yapıyorum. boyama videolarını kendim boyuyorum. ve hareketlendirme veriyorum ses effecti kullanıyorum bazen green screen kullanıyorum. başka kanallarda aynı şekilde yapıyor. otomatik derken hocam tam anlayamadım?

Son düzenleme:
hocam animasyon videolarını çizgi film karakterlerini kullanıyorum karakter harektlerini montaj programında yapıyorum. boyama videolarını kendim boyuyorum. ve hareketlendirme veriyorum ses effecti kullanıyorum bazen green screen kullanıyorum. başka kanallarda aynı şekilde yapıyor. otomatik derken hocam tam anlayamadım?

Bu tekrar kullanılan içeriği otomatik botla falan yapınca veriyor diye biliyordum ondan sordum hocam. Hani bu reddit yazılarını videoya dönüştürüyolar ya belki görmüşsünüzdür. İsterseniz buraya yazdığınız gibi bi itiraz yazısı hazırlayın hocam belki şikayet gelmiştir inceleyen kişi dikkat etmeden kapatmıştır. Çok bilgili değilim yanlış yönlendirmek istemem istersen diğer arkadaşlardan da bi görüş bekle hocam

anladım hocam. videolarda seslendirme yok sadece müzik var ses effectleri var. video girişinde herkeze merhaba felan desem acaba kurtarırmıyım merak ediyorum. itiraz videosu gönderdim ama kabul edilmedi yinede sanada teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri