Tekrardan dönüyorum birkaç sorum var :)

Dooo

Yasaklanmış
Selamun Aleykum arkadaşlar tekrardan dönüş yapmak zorunda kaldım.

Hikayem kısaca su 2013 sonlarında başlamıştım şansıma 2. ayımda 4 videodan 2bin tlye yakın para kazanmıştım ve ünide masraflarımı karşılamıştım vs. paraya ihtiyacım olmadıgı için bırakmıştım.Şuan yine paraya ihtiyacım var fakat google işi zora sokmuş sizce youtube devammı etmeliyim yoksa asgari ücretle dışardamı çalışmalıyım sizce günlük 10-15 saat arası online oluyorum tavsiyelerinizi bekliyorum :) İyi geceler

bir cevap geleydi bari neyse sağolunuz ben başlim yavaştan kanal açmaya kolay gele :)

Youtube yeni önlemleri bir tarafa bu işin birazda kısmet oldugunu en iyi siz bilirsiniz galiba. Ben daha başladım başlayalı 4 videodan o kadar para almışlığım olmadı. En iyisi sen ikisinide yap bence hem bir işte garanti paran olur burdanda artık şansına ne çıkarsa.

hocam öncelikle hoşgeldiniz. hocam youtube devamlı olan bir iş değil ( spam çalışanlar için ) bu yüzden hem bir işte çalışın ytyide ek bir olarak yapın

Silkroad Onlinemi oynuyorsun ? Ve Youtube den para kazanmak 15 Mayısa kadar gine iyiydi ama 15 Mayısdan sonra elimi ayağımı bağladı kanallarım gitti, şimdi manuel çalışıyorum ama manuelde çok zaman alıyor hız yönünden sıkıntı yok VDS var ama araştırıp video bulmak sıkıntı.

Silkroad Onlinemi oynuyorsun ? Ve Youtube den para kazanmak 15 Mayısa kadar gine iyiydi ama 15 Mayısdan sonra elimi ayağımı bağladı kanallarım gitti, şimdi manuel çalışıyorum ama manuelde çok zaman alıyor hız yönünden sıkıntı yok VDS var ama araştırıp video bulmak sıkıntı.

Evet oynuyorum :D peki adsense devammı ? ünlem geçiliyormu

Youtube yeni önlemleri bir tarafa bu işin birazda kısmet oldugunu en iyi siz bilirsiniz galiba. Ben daha başladım başlayalı 4 videodan o kadar para almışlığım olmadı. En iyisi sen ikisinide yap bence hem bir işte garanti paran olur burdanda artık şansına ne çıkarsa.

Valla hocam tamamen şans 20 video vardı kanalımda yeni başlamıştım 3 haftada 100 izlenim vardı 4. hafta bin oldu 5. hafta patladı 4ü zaten TO %20 ydi toplam 100bin izlemeye 2 bin tl kazandırdı. Umarım tekrardan şansım yaver gider...

hocam öncelikle hoşgeldiniz. hocam youtube devamlı olan bir iş değil ( spam çalışanlar için ) bu yüzden hem bir işte çalışın ytyide ek bir olarak yapın

hoşbulduk hocam ben 1 hafta denıcem bot alıp bakalım hüsranmı olacak sonu :)

İkisini birden yürütürsen yine kısa sürede para kazanırsın hocam.

hocam şimdi gelecekler yazacaklar artık bu iş çöp oldu diyecekler, sen bunlara hiç takılma, kimsenin yöntemine bağlı olarak çalışma kendi yöntemini bul ve çalış, eskisinden bir farkı yok sadece artık 1 kanala 200-300 video atmak sıkıntı oluyor, attığınız videolar ünleme düşüyor, dünya engeli sıkıntısı var ama bunları deneme-yanılma yöntemiyle her türlü çözersiniz, kısacası burada sizi işten soğutan insanların yazılarını takmayın.

Son düzenleme:
teşekkur ederım arkadaşlar bot yada vds alıp devam edicem kategorimi arasam yoksa bildiğim tehlikeli kategoridenmi devam etsem bilemedim :)

dostum bende her 2sinide yapabilirsin. üni öğrencisiyim diyorsun bir yandan part-time bir işte çalışıp bir yandan yt çalışabilirsin. ben öyle yapıyorum düzenli bir işte çalışıyorum yt sadece ek gelir olarak çalışıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri