Tekrarlanan Icerik sorunu!yardim

denizkan38

Kayıtlı Üye
Arkadaslar bikac kanalimla dsense basvurusu yapiyorum eskiden adsenseye baglilardi.
Onay alamadim sebebi tekrarlanan icerik kanalimdantekrr tok abska kanalda hangi videolr tekrrli veya bu konuda napablrm sizce

Bunun sebebi videoların tekrar olması değil, bir çok sebebi var ama en büyük sebeplerden biri spam olması

Abska tor tekrrrli kovkov bapnapmbal. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)=

Abska tor tekrrrli kovkov bapnapmbal. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)=

Buneya:))
Deneyeniniz varmi telifsiz videolar amantekrarlann dedikleri kanalda kalsa
Yeni videolar yapsam kanalda izlense
Onay alma ihtimali varmi acaba
Cunku aciklamada videilarda yeni bilginveya farkli bilgi gorsel faydalanmadn sunmak vs gibi bisey demis

Buneya:))
Deneyeniniz varmi telifsiz videolar amantekrarlann dedikleri kanalda kalsa
Yeni videolar yapsam kanalda izlense
Onay alma ihtimali varmi acaba
Cunku aciklamada videilarda yeni bilginveya farkli bilgi gorsel faydalanmadn sunmak vs gibi bisey demis

Arkadaş ironi yapmış, TÜRKİYE de yaşıyoruz ya, 1 tane dilimiz var, ilk attığın mesajı oku bakalım bir şey anlayabilecek misin? Kelimeler yanlış, noktalama yok, soluksuz oku geç, sen bence youtube dan önce başka problemleri çöz, adsense falan kolay, Sen yazı yazmayı bilmiyorsun tutmuşsun adsense onaylatmaya çalışıyorsun. Yazık çok yazık !! Bu arada ikinci mesajında da saçma sapan kelimeler var. Buradan başka Türkiye yok dostum, senin milli kavramlarından olan Türkçeye biraz dikkat et.

Arkadaş ironi yapmış, TÜRKİYE de yaşıyoruz ya, 1 tane dilimiz var, ilk attığın mesajı oku bakalım bir şey anlayabilecek misin? Kelimeler yanlış, noktalama yok, soluksuz oku geç, sen bence youtube dan önce başka problemleri çöz, adsense falan kolay, Sen yazı yazmayı bilmiyorsun tutmuşsun adsense onaylatmaya çalışıyorsun. Yazık çok yazık !! Bu arada ikinci mesajında da saçma sapan kelimeler var. Buradan başka Türkiye yok dostum, senin milli kavramlarından olan Türkçeye biraz dikkat et.
Sizlerin mesajina tenezul edip begenen arkadaslarimiz tenezul edip fikirlerini beyan etselerdi daha guzel olurdu.
Ayrica uzun uzun fikirlerinizi soylediginiz icin tesekkurler.
Diger yandan forumda konu acma vs kurallar bukadar dikkatsiz yapilirken sizin bu konuya yonetici olarak boylesi dikkat etmeniz sasirtti beni.
Tesekkurler.
Dogan hocam herkes foruma birtakim katkilar yapiyor bizim bir menfaatimiz de yok. Bildigimiz konularda herkese yardimci olmaya calisiyoruz.
Normal isde tlf dan konu acarken hizlica davrandigimiz icin gozden kacabiliyor.
Buna takilmaniz sasirtti.
Tesekkurler..
Sanirim duzgun yazdim bunu siz ve butun yazdiklarinizi begenen ama konuya yorum yapmayan arkadaslarimiz gorurler.
Ayrica imla yazim yanlislarindan konumuda silerseniz sevinirim. [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Sizlerin mesajina tenezul edip begenen arkadaslarimiz tenezul edip fikirlerini beyan etselerdi daha guzel olurdu.
Ayrica uzun uzun fikirlerinizi soylediginiz icin tesekkurler.
Diger yandan forumda konu acma vs kurallar bukadar dikkatsiz yapilirken sizin bu konuya yonetici olarak boylesi dikkat etmeniz sasirtti beni.
Tesekkurler.
Dogan hocam herkes foruma birtakim katkilar yapiyor bizim bir menfaatimiz de yok. Bildigimiz konularda herkese yardimci olmaya calisiyoruz.
Normal isde tlf dan konu acarken hizlica davrandigimiz icin gozden kacabiliyor.
Buna takilmaniz sasirtti.
Tesekkurler..
Sanirim duzgun yazdim bunu siz ve butun yazdiklarinizi begenen ama konuya yorum yapmayan arkadaslarimiz gorurler.
Ayrica imla yazim yanlislarindan konumuda silerseniz sevinirim. [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Açıklayıcı yorumunuz için
Teşekkürler..
Önemsiz görünebilir ama önemli bir konu
Teşekkürler..
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri