Tel onayı olmadığı halde 15dk'dan uzun video yükleniyor

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

egva06

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bir kanalımda tel onayı yok ama bugün attığım bazı videolar 30 40 50 dk olduğu halde yüklendi hiç bir sorunda çıkarmadı para kazanmada aktif başka videolar denedim onlarda onay yapmalısınız diyor acaba bir sıkıntı olurmu

Söylediğiniz şey baya bi anormal siz yinede telefon onayını yapın bu gun istemez yarın ister sıkıntı çıkabilir

Moral bozucular gelmeden ben onların yerine yazayım ;
Gidicisin..
Kanal patlar yakında..
Kanal için 1 hafta süre veriyorum.. v.s v.s

beyler şimdi ne yapmalıyım sileyimmi o uzun videoları :S

''Moral bozucular'' üyesi olarak kanalı yeni açtıysanız ve önemli bir kazanç,izlenim,aboneye sahip değilseniz kanalı tamamen silmenizi öneririm eski ve getirisi olan bir kanalsa telefon onayı yaparsanız olası problemlerin bir nebze önüne geçilmiş olur.Daha önce 2 kere başıma geldi 2'sinde de kanalım kapatıldı.Tabi aynı durumu yaşayıp problemsiz devam edenlerde olabilir.

''Moral bozucular'' üyesi olarak kanalı yeni açtıysanız ve önemli bir kazanç,izlenim,aboneye sahip değilseniz kanalı tamamen silmenizi öneririm eski ve getirisi olan bir kanalsa telefon onayı yaparsanız olası problemlerin bir nebze önüne geçilmiş olur.Daha önce 2 kere başıma geldi 2'sinde de kanalım kapatıldı.Tabi aynı durumu yaşayıp problemsiz devam edenlerde olabilir.

hocam benim anlamadığım illa nie kanalı siliyoruz videoları silsek olmazmı kanal yaklasık 2 haftalık pek izlenimi yok

hocam benim anlamadığım illa nie kanalı siliyoruz videoları silsek olmazmı kanal yaklasık 2 haftalık pek izlenimi yok

Videoları da silebilirsiniz şu son 2 ay içerisinde olanlardan sonra geride pek fişli kanal bırakmama taraftarıyım ama videoları da silebilirsiniz size kalmış bir durum

.....

Son düzenleme:

yani onaysız uzun video yüklenipte kapanması nedenki. benim bi çok kanalım böyle nedeni 10 tane uzun video yüklendikten sonra 11. ve diğer videolar uzunluk süresine takılmıyor. ne gibi sorunlar yaşandı bilgi veirrseniz.

-kanal kapanmasımı
-toplu para kazanmasımı

yani onaysız uzun video yüklenipte kapanması nedenki. benim bi çok kanalım böyle nedeni 10 tane uzun video yüklendikten sonra 11. ve diğer videolar uzunluk süresine takılmıyor. ne gibi sorunlar yaşandı bilgi veirrseniz.

-kanal kapanmasımı
-toplu para kazanmasımı

Kanal kapanması hocam ''Bu hesap spam,oyun ve topluluk kurallarımızı ihlal ettiği için kapanmıştır'' nedeninden.Benim kanalım kapandığında bu toplu para kazanma kapanması yoktu.Ama yine de silmiştim ben bu son şeylerden sonrada riske girmeyi pek tavsiye etmiyorum

Kanal kapanması hocam ''Bu hesap spam,oyun ve topluluk kurallarımızı ihlal ettiği için kapanmıştır'' nedeninden.Benim kanalım kapandığında bu toplu para kazanma kapanması yoktu.Ama yine de silmiştim ben bu son şeylerden sonrada riske girmeyi pek tavsiye etmiyorum

benimde çok dilim yandı uzun zamandır artık yoğurdu değil sütü değil suyuda üfleyerek içiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri