Telefon alacağım Samsung Değerlendirmenizi ve Önerilerinizi bekliyorum.

ibrahimemir

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kendime android telefon almak istiyorum.

Samsung J7 Prime
Samsung J7 Pro
Samsung C7 Pro

Kullanan arkadaslar yorumlarsa memnun olurum.Bütçe 1000-1500 tl başka öneri varsa değerlendirmek isterim.Hayırlı geceler

Samsung j7 prime kullanıyorum şuanda telefonumdan oldukça memnunum. Günlük ihityaçlarımı her türlü karşılıyor. Siz bence beklentilerinizi tespit etmelisiniz.

Pro varken Prime bakılmaz. Yakın bir zamanda iş yerinde çalışan 2 kişiye bu cihazı aldım. Oldukça memnun kaldılar. Özellikleri de oldukça tatmin edici. 1.7 diyafram açıklığına sahip 13 MP kamerası var ki Galaxy S8`de de bu diyafram açıklığı mevcuttur.

16 GB dahili hafızasının yanına 32 GB sd kart`da takılırsa tadından yenmez :)

Xioami mi 5 s Plus 64 gb salı günü elimde olacak. Şuan kargoda. Kullanınca yine yazarım hocam. Bir araştır derim..

Eğer takıntılı değilseniz kesinlikle Xiaomi ürünlerine yönelin hocam,
Samsung S6 almıştım ilk çıktığında 3k civarına 2 sene kullandım en sonunda devamlı yanımda 10.000 mah powerbankla taşıyordum devamlı kablo takılı falan duruyordu
2000 liraya mi6 aldım çok rahatladım anlatma sebebim xiaominin uygun fiyata çok daha yüksek kalite satıyor olması
O fiyat bandında tercih edeceğiniz bir xiaomi modeli çok daha iyidir

1900 tl ye cikabilirsen a7 2017 al derim cok iyi bir telefon

Xioami genellikle coğu kişinin tavsiye ettiği bir marka fakat türkiye ye yeni geldiği için çok sıcak bakmıyorum çünkü yeterli seviyede sorunlar ile karşılaştılar mı emin değilim.Türkiye anlaşmalı teknik servisleri bakımından yazdım sanırım delta ilgileniyor!

Samsung galaxy A5 kullaniyorum cok memnunum

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samsung J7 Prime kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Çok yükseklerde gözünüz yoksa 1500 TL bütçede işinizi görür.

Casper via a1 bak derim fiyatına göre kalitesi kullanımı çok iyi

Samsung Galaxy J7 Max düşünüyorum bende.

ön ve arka kamera 13 MP
RAM Kapasitesi 4 GB RAM

1250 tl civarı piyasada değerlendirebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri