Telefon Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

bayburt16

Kayıtlı Üye
Beyler bu telefonu alıcam ne diyorsunuz marka konusunda özellikleri benim için okadar önemli değil ama dayanıklı olması benim için iyi olucaktır.

Alcatel One Touch Pop C5

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama dayanıklılık diyorsan sony xperia z veya z1 al.

böyle bir tasarım harikası varken sorduğun da soru mu?

HTC_One_360_Wide.png

bende bu ay telefon alıcam inş Allah kısmet ederse, çok para falan vermek istemiyorum 600 TL gibi yeterli benim için
konuyu takipteyim

Zamanında tanışıyor olsaydık bu forumda olsaydım. Hakkariden hepinize kaçak 50 liralık telefondan getirirdim vallaha maşallahı var. 1 yıl oldu 1231 kere yere düşmüştür. 5 - 10 kere ben yollamışımdır duvara bana mısın demiyor yani. :D

Zamanında tanışıyor olsaydık bu forumda olsaydım. Hakkariden hepinize kaçak 50 liralık telefondan getirirdim vallaha maşallahı var. 1 yıl oldu 1231 kere yere düşmüştür. 5 - 10 kere ben yollamışımdır duvara bana mısın demiyor yani. :D

tüh keşke :D

1600 TL bunlar

bukadar para verilirmi :))

Hocam bunlar parasını hak ettiği sürece iyi one pahalı tasarıma önem verilmez bi noktadan sonra lg g2 alın keyfinize bakın en azından sizi kısıtlı ve eski sürüm işlemciye mahkum etmiyor :)

beyler bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz Alcate 89 euro ya var 4 taksitden 23 euro

Android 4.2
4,5 "FWVGA 480 x 854 piksel ekran
5 megapiksel kamera - 16M renk
İşlemci Dual Core 1.3 Ghz
Radyo (RDS destekli FM radyo)
Özerklik (Standby / Kom.): 392H / 4h
EAPSIM
DAS: 0.525 W / kg
Renk: Beyaz

1600 TL bunlar

bukadar para verilirmi :))

ben 2450 türk lirası verip almıştım

---------- Mesaj saat 02:30:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:29:41 civarında gönderildi. ----------

Hocam bunlar parasını hak ettiği sürece iyi one pahalı tasarıma önem verilmez bi noktadan sonra lg g2 alın keyfinize bakın en azından sizi kısıtlı ve eski sürüm işlemciye mahkum etmiyor :)

telefonu her elime aldığımda ulan ne telefonmuş bee diye içimden geçiriyorum

General Mobile Discovery Elite diye bi telefon çıkacak mart ayında onu al. ben çıkmasını bekliyorum direk alıcam. Özelliklerini araştırırsan nedenini anlarsın

z2 çıkıyor beyler sakın kaçırmayın şu anda z1 kullanıyorum bu kadar mükemmel bi telefon olamaz

ben 2450 türk lirası verip almıştım

---------- Mesaj saat 02:30:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:29:41 civarında gönderildi. ----------

telefonu her elime aldığımda ulan ne telefonmuş bee diye içimden geçiriyorum

Haklı olabilirsiniz tasarım açısından ama telefonları pek de abartmamayı şu postumda belirtmiştim;

http://www.ytpara.com/konu-disi/24704-30-saniyelik-reklam-icin-2-milyon-dolar.html#post292093

hayatım boyunca şu telefonlara çok para vermeyi hep saçma görmüşümdür abi bide öyle bi memlekette yaşıyoruz ki 600 tl aylığı olan inşaat işçisi 4 ay ekmek yemiyor bu telefonlardan alabilmek için, ya yemin ediyorum kağıt toplayan adamlarda iphone görür oldum bu nasıl bir psikolojidir bu telefon şirketleri nasıl keşfetmiş bunu.
ömrüm boyu telefona sadese 50 tl verdiğimi hatırlarım.
Allaha Şükür CFW'li 5800 ımız götürüyor bizi

hocam bu mobil cihazlar iphone ve diğerleri diye 2 ye ayrılıyor seçimini yap:D

Hocam daha bugün LG g2 model telefon aldım 16 GBlık versiyonu 1600 TL ama gerçekten hak ediyor. Sony Xperia Z1 düşünüyordum lakin maddi durumum ancak buna yetti.
Ayrıca taksit felan istiyorsan Teknosa ve Bimex`lerde hediye çekleri ile 9 taksit imkanı var.
Ayrıca vatan computer odeabank ile anlaşma yapması sebebi ile kredi imkanı sağlıyor 12 / 24 aya varan vade imkanı sunuyor.
Aşağı yukarı 3,000 TLlik kredi veriyor ama siz dilediğiniz kadarını istiyorsunuz.
Bilemenizde fayda var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri