Telefon ile ilgili bir soru?

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.Ben G2 alıcaktım.2 seçeneğim var G2 almak için.Ya 100 tl daha ucuz olan paralel ithalat bir ürün.Fakat paralel ithalat ürünün garantisi çok kötüymüş herkes öyle diyor.Bir diğer seçenek de,paralel ithalat cihazdan 100 tl daha pahalı olan LG Türkiye garantili bir cihaz.Arkadaşlar sorum şu,şimdi benim aldığım g2'de paralel ithalat aldığım g2de yani sorun çıktı diyelim ben de o garantiyi sağlayan firmaya vermek istemedim.LG Türkiye garantisine para ile yaptırtabilir miyim?

Bence bunları hiç düşünmeden 100 lira fazla vermeye çalış. 1200 lira falan biriktirmişsin anlaşılan 100 lira daha birikmesini bekle. Çünkü android cihaz, elbet sorun çıkartacaktır.

hocam 100 tl fazla ver kafan rahat etsin... kafa rahatlığından önemlisi var mı ya :D

hocam 100 tl fazla ver kafan rahat etsin... kafa rahatlığından önemlisi var mı ya :D
Yok hocam da işte sorayım dedim.100 TL de fazla vermek istemiyorum :D
Bence bunları hiç düşünmeden 100 lira fazla vermeye çalış. 1200 lira falan biriktirmişsin anlaşılan 100 lira daha birikmesini bekle. Çünkü android cihaz, elbet sorun çıkartacaktır.
Öyle de hocam istemiyorum cebimden 100 tl daha fazla çıksın :D Gerçi 100 tlnin de hesabı yapılmaz ama :D

Yok hocam da işte sorayım dedim.100 TL de fazla vermek istemiyorum :D

Öyle de hocam istemiyorum cebimden 100 tl daha fazla çıksın :D Gerçi 100 tlnin de hesabı yapılmaz ama :D

lenovo vibe x2 düşünmez misin? hepsiburada'da 900 tlya indi 1400'dü iki ay önce sağlam telefon

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri