Telefon Onayı [Eleman Aranıyor]

• Kullanıcı HasanC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş verenler

HasanC

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.Yotube harici bir sistem için mail onaylayacak eleman aranıyor.Zamanı bol olan ve sürekli çalışacak birisini arıyorum.Ücret beklentisi fazla olanlar lütfen yazmasınlar.
Not: İş gün boyunca maksimum 1-2 saat sürmektedir.Ek gelir içindir.İlgilenenler skype adreslerini konuya yazarsa ya da pm atarsa detaylı konusuruz.Pm atamayacagımı goz onunde bulundurunuz.İyi geceler..

Hasan tanıdığım ve güvendiğim bir arkadaştır, kendisine yardımcı olacak kişileri yarı yolda bırakmaz ödemelerini sorunsuz yapar ;)

ahmet.ka. ekleyebilrisin konuşalım bi

Ödeme sorunu yaşamayacağınız bir arkadaştır. Kendisini uzun süredir tanıyorum..
Çalışmak isteyen arkadaşlar ek gelir arayan arkadaşlar kesinlikle kaçırmasınlar kendisiyle zamanında çok çalıştım.

[MENTION=5960]kehanet55[/MENTION] ekleyecegım skypeda sorun oldu.Halledip ekliyorum.

---------- Mesaj saat 05:45:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:45:21 civarında gönderildi. ----------

kaan ve ıncubus sagolun abiler

---------- Mesaj saat 05:53:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:45:58 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=5960]kskcoliq[/MENTION] ve [MENTION=5960]kehanet55[/MENTION] ekledim kabul etmiyorsunuz hocam

---------- Mesaj saat 06:09:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:53:04 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=5960]honda_35[/MENTION] skype atar mısınız pm atamıyorum hocam.

Nasıl bir iş bu detayı pm ile iletebilirmisiniz.

İş ile alakalı pö alabilirmiyim ne onayı yapacağız , ücret vs.

iş detayları çalışma saatleri pm atarsan sevinirim.

Oldukça boş vaktim var eğer uygunsa iş hakkında pm atarmısın

günün 15 saati bilgisayardayım nerdeyse :D boş vakit çok :) iş detayını pm den atarsanız sevinirim

Günlük 12-15 saat bilgisayardayım pm atarsan sevinirim :)

hocam skype adresim facebook:darqreen eklerseniz detayli konusuruz suanda okuldayim vaktim var baya

iş alımınız devam ediyor ise ben de bir pm alayım çalışalım inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri