Merhaba arkadaşlar bugün gördüm galiba birtakım özellikleri aktif edebilmek için ko'da yeni karakterlere sms onayı gerekiyormuş.
İlk başta şunu söyleyeyim şu anda ko oynamıyorum, fakat bu site üzerinden çok sayıda gmail açıp onaylatmıştım (youtube hesabı için)
1. Tel no. alabileceğimiz sitemize giriyoruz :
Textfree Web for Free Unlimited Texting From Your Computer
2. Sayfanın altındaki create account'a tıklıyoruz. gerekli bilgileri doldurup create'e basıyoruz.
3. sizden posta kodu istiyor. herhangi bir yerin posta kodunu alın new york posta kodları için Zip Code Listings for New York buraya bakabilirsiniz.
4. cinsiyet ve yaş da girdikten sonra find'a basın size numara listesi verecek.
5. numara listesinden herhangi bir numarayı seçin, confirm deyin.
6. numaranızı facebook arkadaşlarınızla paylaşmak ister misiniz? diyecek cancel diyin.
7. e-mailinize gelen onaylama linkine tıklayıp üyeliginizi aktif edin.
8. ko'da onay için numara nereye yazılacaksa yazar panelden gelen sms'i görebilirsiniz. (bunu yazarken numaranın öndeki kodu yazmayı unutmayın örnek verecek olursak > 1 (516) 366-5785 numara hangi formatta isteniyorsa o formatta yazın kimi siteler 1 (516) 3665785 gibi ister kimi site 1 (516) 366-5785 şeklinde ister v.s v.s.) Kolay gelsin.
Yok işe yaramıyor, yok çalışmıyor demeyin 5-6 tane gmail hesabını bu yöntem ile onayladım, tel onaylı youtube/gmail hesaplarını 1tl 2tl ile satan arkadaşlar da bu yöntemle yapmaktadır...
tamamı ile onlinehile.org dan alıntıdır. umarım birilerinin işine yarar.