Telefon onayı istiyen kanal için

P
  • Kullanıcı Pharao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
P

Pharao

Guest
Arkadaşlar merhabalar . Benim sorunum şu ; Videoyap çalışıyorum ve video attığım kanalları satın alıyorum. Attığım videolar izlenimi arttıkça kanalda bazen profil resminde ünlem işareti oluyor ve kanala giriş yaptığımda telefon onayı istiyor. Kendi telefonumu veriyorum. Bu telefon isteme olayında kendi telefonumu vermem sıkıntı olur mu ? ( İlk kanala giriş yaptığım da şifreyi değiştirdikten sonra alternatif e-mail hesabını ve kurtarma telefonunu kaldırıyorum.(USA numarası)) sizce bu yüzden mi USA numarasını kaldırdığım için mi telefon onayı istiyor. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Benim bildiğim kanala farklı iplerden girdiğiniz zaman öyle birşey çıkıyor.

Ben profıl resmınde ünleme düşen kanal için texsplus ile doğrulama yapıyorum Benım ünleme düşen kanallarım ortak noktası bildiğim tek mail adresıne yönlendırme yaptığım kanallar

Arkadaşlar merhabalar . Benim sorunum şu ; Videoyap çalışıyorum ve video attığım kanalları satın alıyorum. Attığım videolar izlenimi arttıkça kanalda bazen profil resminde ünlem işareti oluyor ve kanala giriş yaptığımda telefon onayı istiyor. Kendi telefonumu veriyorum. Bu telefon isteme olayında kendi telefonumu vermem sıkıntı olur mu ? ( İlk kanala giriş yaptığım da şifreyi değiştirdikten sonra alternatif e-mail hesabını ve kurtarma telefonunu kaldırıyorum.(USA numarası)) sizce bu yüzden mi USA numarasını kaldırdığım için mi telefon onayı istiyor. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

İlk başta ben de telefon numaralarından kaynaklandığını düşünüyordum fakat bir süredir kanalın ismini ve profil fotoğrafını kanalı ilk oluştururken ayarlıyorum. Yani onaylı kanal alıyorsanız, siz de kanal ismini,resmini g+ da düzenlemiş oluyorsunuz, o da bir süre sonra ünlem oluyor. Bu şekilde yaptıklarımda uzun süredir o sorun yok.

şu free numara veren yerlerin, numara konusunda garanti vermemesi sonucu oluşan bir durum muhtemelen. bir numara ile en fazla 2 kanal ilişkilendirebiliyor iken, kendi numaranı defalarca veremezsin de.

aldığın kanal sitesine bence bir belirt istersen, bak alıyoz ama hemde onaylı diye, bana böyle sorunlar veriyor şeklinde.

Farkli ip uzerinden giris yapildigi icin hesap dogrulamasi istiyor. Hesabinizin guvenligi icin, atla diyerek devam edebiliyorsunuz.

İlk başta ben de telefon numaralarından kaynaklandığını düşünüyordum fakat bir süredir kanalın ismini ve profil fotoğrafını kanalı ilk oluştururken ayarlıyorum. Yani onaylı kanal alıyorsanız, siz de kanal ismini,resmini g+ da düzenlemiş oluyorsunuz, o da bir süre sonra ünlem oluyor. Bu şekilde yaptıklarımda uzun süredir o sorun yok.

Üstad aslında mantıklı olanda bence o ama kaliteli spam yapayım diyorum , attığım videolar la kanalımın ismi uyumlu olsun diye kanalın ismini illaki değiştiriyorum. Bir seferde aldım mı 50-100 kanal alıyorum. Tek tek isimlerini oluşturması satan için de imkansız benim içinde tek tek kanalı kendim açmam daha riskli . Yani iki tarafıda pisli değnek . Peki kanal profil resmi ünleme düştükten sonra telefon onayı yapmasam kanala da hiç girmesem bi problem olur mu ? ( Kanalda ki bütün ayarlmalar yaptıktan sonra çıkış yapıyorum bi daha girmiyorum kanal takip programlarından takip ediyorum)

Üstad aslında mantıklı olanda bence o ama kaliteli spam yapayım diyorum , attığım videolar la kanalımın ismi uyumlu olsun diye kanalın ismini illaki değiştiriyorum. Bir seferde aldım mı 50-100 kanal alıyorum. Tek tek isimlerini oluşturması satan için de imkansız benim içinde tek tek kanalı kendim açmam daha riskli . Yani iki tarafıda pisli değnek . Peki kanal profil resmi ünleme düştükten sonra telefon onayı yapmasam kanala da hiç girmesem bi problem olur mu ? ( Kanalda ki bütün ayarlmalar yaptıktan sonra çıkış yapıyorum bi daha girmiyorum kanal takip programlarından takip ediyorum)

Onaysız satın alabilirsin, kanalı ilk kendin oluştururken yine kendin düzenlersin. Birçoğuna girip onayladım fakat, bir tanesini denemek için bıraktım.1.5 aydır o şekilde ünlemli hayatına devam ediyor. Bu arada maillere sadece kurtarma maili ekliyorum, telefon eklemiyorum.

Onaysız satın alabilirsin, kanalı ilk kendin oluştururken yine kendin düzenlersin. Birçoğuna girip onayladım fakat, bir tanesini denemek için bıraktım.1.5 aydır o şekilde ünlemli hayatına devam ediyor. Bu arada maillere sadece kurtarma maili ekliyorum, telefon eklemiyorum.

ilgin için çok teşekkür ederim üstad.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri