Telefon Onayına Bir Çözüm

SukruKOYUNCU

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar hem türk sitelerinde hemde yabancı sitelerde 2 gündür arama yapıyorum bakmadığım yer kalmadı diyebilirim fakat doğru dürüst bir site bulamadım.

pinger (Çalışmıyor)
textnow ( Çalışmıyor)
k7.net (Çalışmıyor - Tüm kodları göndermiyor bazen 4 bazen 5 50 kez farklı hesaplar açıp denedim olmuyor.)
avaya.com (Ücretsiz sms servisi numara vermiyor)
smsp.gr (Ücretsiz 4 sms gönderebiliyorsunuz ama telefon numarası vermiyor)

Bunlar dışında çalışan bildiğiniz kullandığınız herhangi bir yer var mı veya bunların içerisinden şu anda çalışıyor dediğiniz varmı bende çözememiş olabilirim sanmıyorum ama hani bir yerde hata yapıyorumdur bilen varsa paylaşabilirse seviniriz.

Merhaba arkadaşlar hem türk sitelerinde hemde yabancı sitelerde 2 gündür arama yapıyorum bakmadığım yer kalmadı diyebilirim fakat doğru dürüst bir site bulamadım.

pinger (Çalışmıyor)
textnow ( Çalışmıyor)
k7.net (Çalışmıyor - Tüm kodları göndermiyor bazen 4 bazen 5 50 kez farklı hesaplar açıp denedim olmuyor.)
avaya.com (Ücretsiz sms servisi numara vermiyor)
smsp.gr (Ücretsiz 4 sms gönderebiliyorsunuz ama telefon numarası vermiyor)

Bunlar dışında çalışan bildiğiniz kullandığınız herhangi bir yer var mı veya bunların içerisinden şu anda çalışıyor dediğiniz varmı bende çözememiş olabilirim sanmıyorum ama hani bir yerde hata yapıyorumdur bilen varsa paylaşabilirse seviniriz.

Dener misiniz vereceğimi: GoVoGo Free Voicemail

Ben textnow kullanıyorum cogu zaman calısıyor.

k7 beni de uğraştırdı 3.hesapta 2 kanalı rahatlıkla aktif ettim bir kanlı da sıktım aktif oldu 5 rakam yollamıştı :)

textnow çalışıyor ancak sanki textnow ile onayladığım hesapların hemen hepsi banlandı . tesadüf de olabilir

k7 ile 20 ye yakın açmışımdır dünde 5 tane açtım sıkıntı yok.

Edit:Demin denedim 3 kere açamadım sonra gene denicem dün açmadan öncede o şekildi beklicez.

k7 ile 20 ye yakın açmışımdır dünde 5 tane açtım sıkıntı yok.

Edit:Demin denedim 3 kere açamadım sonra gene denicem dün açmadan öncede o şekildi beklicez.

benim niye açtklarım çatır çatır banlanıyor anlamıyorum valla. hatta başka pc lerden açtıklarım da banlanıyor :(

k7.net yine çalışmamaya başladı eksik gönderiyor kodları ve çok sık bu numara defalarca kez kullanıldı uyarısı veriyor.

---------- Mesaj saat 06:14:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:12:29 civarında gönderildi. ----------

Dener misiniz vereceğimi: GoVoGo Free Voicemail

Ben textnow kullanıyorum cogu zaman calısıyor.

Koray, buranın nasıl çalıştığını detaylı anlatabilir misin?

bizden phone number istiyor oraya ne yazacağız, mail box gibi birşey oluşturuyor.

Ben çözemedim bir türlü buranın mantığını, düzgün işliyor mu bu site?

öğretebilir misin rica etsek?

tel numarası verdi, yazdım onay kutusuna mail bekliyorum ama gelmedi henüz onay kodu maili.

Arkadaşlar size bir tecrübemi iletiyim.Kesinlikle başkalarına ücretli gmail hesabı açtırtmayın.Açtığınız gmailler textnow, yada pinger ile olmasın bugun yada yarın mutlaka patlıyor.En iyisi ve sağlamı yakınlarınız hattını kullanın.6 kanal sağlam açılıyor bir hatla.

k7.net yine çalışmamaya başladı eksik gönderiyor kodları ve çok sık bu numara defalarca kez kullanıldı uyarısı veriyor.

---------- Mesaj saat 06:14:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:12:29 civarında gönderildi. ----------

Koray, buranın nasıl çalıştığını detaylı anlatabilir misin?

bizden phone number istiyor oraya ne yazacağız, mail box gibi birşey oluşturuyor.

Ben çözemedim bir türlü buranın mantığını, düzgün işliyor mu bu site?

öğretebilir misin rica etsek?

tel numarası verdi, yazdım onay kutusuna mail bekliyorum ama gelmedi henüz onay kodu maili.

Kardesim ben bunu denemedim.Konunun birinde bir arkadas vermiş bunu altında da basarılı olanlar vardı.Sistemin k7 gibi calıstıgını biliyorum sadece.

Kardesim ben bunu denemedim.Konunun birinde bir arkadas vermiş bunu altında da basarılı olanlar vardı.Sistemin k7 gibi calıstıgını biliyorum sadece.

ben denedim telefon veriyor kabul ediyor telefonu gmail ama telefon onay kodu gelmiyor mail adresine başaramadım ben

çalışan yer bulduğum zaman 4-5 tane alıp stokluyorum .
kapanan kanallarım tabiki oldu , fakat textnow'dan aldım tüm kanallarım kapandı gibi birşey mevcut değil .
kanalı kapananlar , nerde yanlış yapıyoruz diye kendilerine sormalılar .

GoVoGo Free Voicemail denedim çalışmıyor burasıda hatta bundan 1 hafta öncede denemiştim gene olmadı textnowdan açanlar detaylı bilgi verirlermi acaba veya daha öncedenmi açtınız çünkü şu anda mesaj gelmiyor sesli çağrı gönderiyorum geliyor ondada çağrı olarak geliyor.

---------- Mesaj saat 15:54:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:50:31 civarında gönderildi. ----------

Bu Arada Şunu da denedim textnow'da 901 - 902 - 910 bu kodların hiç birinde gelmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri