Telefon onaylama sistemi arıyorum

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar kanallarımızı +15dk açabiliyoruz.Ancak bazen telefon doğrulama istiyor.Telefon ile doğrulamaktan başka seçenek te yok.Pek çok kanalım var.Her birine telefon doğrulama isterse bununla baş etmek mümkün değil.Size sorum ücretli de olsa kanallarımıza telefon onayı yapabileceğimiz bir yer var mı?

Hocam uygun bir ücrete tanesi 20 kuruştan yapabilirim dilediğin kadar.

Son düzenleme:
cvp

Arkadaşlar kanallarımızı +15dk açabiliyoruz.Ancak bazen telefon doğrulama istiyor.Telefon ile doğrulamaktan başka seçenek te yok.Pek çok kanalım var.Her birine telefon doğrulama isterse bununla baş etmek mümkün değil.Size sorum ücretli de olsa kanallarımıza telefon onayı yapabileceğimiz bir yer var mı?

hocam gmailmi youtube+15 mi
eger youtube+15 se textplus ve nextplus suan aktıf calısıyorlar.bedava para vermene gerek yok.
android marketten ındırebılırsın.

hocam gmailmi youtube+15 mi
eger youtube+15 se textplus ve nextplus suan aktıf calısıyorlar.bedava para vermene gerek yok.
android marketten ındırebılırsın.

+15 demiyorum.Kanalıma bazen girince telefon doğrulaması istiyor ve bahsettiğiniz yöntemle onaylatmaya kalınca bu numara kullanılamaz yazıyor.Yani gerçek telefon doğrulaması istiyor.Bende bunu nasıl yapabiliriz diye sordum.Çünkü bir iki kanal değil ki pek çok kanalımız var.

http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...-ve-youtube-15-telefon-dogrulama-sistemi.html
Bu sistemi satıyorum işinizi görür fakat fiyatı yapacağınız işe göre size fazla gelebilir.

+15 değil telefon onaylama istiyorum.+15 bende yapabiliyorum.Bazen kanalınızda.......etkinlik farkettik......diye yazıyor ve telefon onayı istiyor.Başka seçenek çıkmıyor.+15 i onaylattığım şekilde onaylamaya çalışınca bu numara kullanılamaz yazıyor.Gerçek numara istiyorun yani.

+15 demiyorum.Kanalıma bazen girince telefon doğrulaması istiyor ve bahsettiğiniz yöntemle onaylatmaya kalınca bu numara kullanılamaz yazıyor.Yani gerçek telefon doğrulaması istiyor.Bende bunu nasıl yapabiliriz diye sordum.Çünkü bir iki kanal değil ki pek çok kanalımız var.

Az önce bir kanalıma giriş yaptım.
Telefon numarası ile doğrulama yapmamı istedi.
Next Plus ile doğruladım.
Bence next plus u deneyin derim. Bende işe yaradı.

+15 değil telefon onaylama istiyorum.+15 bende yapabiliyorum.Bazen kanalınızda.......etkinlik farkettik......diye yazıyor ve telefon onayı istiyor.Başka seçenek çıkmıyor.+15 i onaylattığım şekilde onaylamaya çalışınca bu numara kullanılamaz yazıyor.Gerçek numara istiyorun yani.
Bahsettiğiniz olayı anladım. Sistemi bu amaç için sorunsuz kullanabilirsiniz. Bu numara kullanılamaz uyarısı vermez.

Konuyu açan arkadaşın müsadesiyle yeni konu açmak yerine bu konudan devam etmek istiyorum forumda kirlilik olmaması açısından. Arkadaşın sorununa bende sahibim. Telefon numarası gerekiyor ancak +15 veya adsense açmak için değil. Sadece kanal ünleme düştüğünde gereken telefon doğrulaması için kullanacağım. Yani Gmail için (Gmail açmak için değil ünleme düşen kanalın doğrulanması) Anlatmak istediğimi tam olarak anlamayanlar için resim koyuyorum. Bu konuda bilgili arkadaşlar veya bu işi yapan arkadaşlar varsa pm rica ediyorum

L4krGz.jpg

Konuyu açan arkadaşın müsadesiyle yeni konu açmak yerine bu konudan devam etmek istiyorum forumda kirlilik olmaması açısından. Arkadaşın sorununa bende sahibim. Telefon numarası gerekiyor ancak +15 veya adsense açmak için değil. Sadece kanal ünleme düştüğünde gereken telefon doğrulaması için kullanacağım. Yani Gmail için (Gmail açmak için değil ünleme düşen kanalın doğrulanması) Anlatmak istediğimi tam olarak anlamayanlar için resim koyuyorum. Bu konuda bilgili arkadaşlar veya bu işi yapan arkadaşlar varsa pm rica ediyorum

L4krGz.jpg
Skype ekle yardımcı olayım hocam izmirmail

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri