Telefon Onaylı AwesomenessTV Partnerli Kanallar

IceMachine

Kayıtlı Üye
wLLZV0.png

xYAqzk.png
Kanalların yanında gerekli bilgiler size teslim edilir.(Api Key,Başvuru Yapılırken Yazılan Doğum Tarihi,telefon)
xYAqzk.png
Kanalların şifreleri güçlü bir şekilde oluşturulmuştur kanalları teslim aldıktan sonra şifrenizi değiştirmenizi tavsiye ederim.
xYAqzk.png
Kanalların +15 dakikası açıktır.
xYAqzk.png
Kanal bilgileri excel adlı programda yazılıdır .xlsx olarak teslim edilicek.(exceli olmayanlar için txt dosyası hazırladım bir program indirip .xlsx dosyasını görüntüleyebilirler)

Not:İşe yeni girdim ilgi görürse büyük stok alıp devam edicem.

3 ADET STOK VARDIR

Her kanal başı için belirlediğim fiyat 5
xRq0k6.png

Referans olarak ilk yazan 2 kişiye kanal hediye edilecektir.R10.net üzerindende 1 kişiye hediye etmeyi düşünüyorum.

Yine kaçırdım :D

Hayırlı satışlar

Referans hesabı aldım . Kısmetse yarın mesajı editlerim kanala bakınca

Gönderildi#
Ben alabilirmiyim
Gönderildi#
Geç kaldınız hocam :D
referans alabilirmiyim
İlk 2 demiştim hocam ne yazık ki :S elimde stok olsaydı göndericektim ibrahim92 ile size
Yine kaçırdım :D

Hayırlı satışlar

Tüh hocam şans :D
Teşekkürler

wLLZV0.png

xYAqzk.png
Kanalların yanında gerekli bilgiler size teslim edilir.(Api Key,Başvuru Yapılırken Yazılan Doğum Tarihi,telefon)
xYAqzk.png
Kanalların +15 dakikası açıktır.
xYAqzk.png
Kanal bilgileri excel adlı programda yazılıdır .xlsx olarak teslim edilicek.(exceli olmayanlar için txt dosyası hazırladım bir program indirip .xlsx dosyasını görüntüleyebilirler)

Not:İşe yeni girdim ilgi görürse büyük stok alıp devam edicem.

11 ADET STOK VARDIR

Her kanal başı için belirlediğim fiyat 5
xRq0k6.png

Referans olarak ilk yazan 2 kişiye kanal hediye edilecektir.R10.net üzerindende 1 kişiye hediye etmeyi düşünüyorum.

okumakla vakit harcamasaydım keşke :) satışların bol olsun hocam.

Hocam Bana paypal adresini pm olarak yazarsan sevinirim, 2 tane bana ayırırmısın aksam satın alacagım

Fırsatım olmadığı için referansa anca bakabildim .
Kanalın şifrelemesi vs. gayet iyi yanında api keyi ve kayıt yapılırkenki doğum tarihide verilmiş . Ben beğendim alacaklara yardımcı olabildim sanırım

Hocam Bana paypal adresini pm olarak yazarsan sevinirim, 2 tane bana ayırırmısın aksam satın alacagım
Geri dönüş yapıldı#
Fırsatım olmadığı için referansa anca bakabildim .
Kanalın şifrelemesi vs. gayet iyi yanında api keyi ve kayıt yapılırkenki doğum tarihide verilmiş . Ben beğendim alacaklara yardımcı olabildim sanırım
Teşekkürler mesajınız için 3 adet kaldı elimde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri