Telefon önerileri

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
600 TL ye telefon önerilerinizi bekliyorum
general mobile discovery alıcaktım baya şikayet var internette

bende samsung galaxy s2 almaya karar verdim

şimdi ben alacağım telefonu sırf şunun için almayı düşünüyorum
hani kimi zamanlar evde olmuyorum, cepten gmail adresimi sürekli kontrol etmek istiyorum ve android gmail sesli bildirim porgramları kullanmak adına
sizce 600 TL ye nasıl bir telefon alınır

tşkler

discovery kullandım ilk hafta çok hoştu s4 ayarında neredeyse ama 2. hafta belli etti kendini 10 üzerinde 2 parasına göre ben s3 tavsiye ederim 600 700 arası 2. el temiz bulursun samsungların içinde en stabil çalışan s3 bence 1.5 sene kullandım sorunsuz geçen hafta değiştim

discovery kullandım ilk hafta çok hoştu s4 ayarında neredeyse ama 2. hafta belli etti kendini 10 üzerinde 2 parasına göre ben s3 tavsiye ederim 600 700 arası 2. el temiz bulursun samsungların içinde en stabil çalışan s3 bence 1.5 sene kullandım sorunsuz geçen hafta değiştim

sence ikinci el s3 alsam sonra bir sıkıntı çıkmasın :))

s3-4 mini felen var onlara bakabilirsin.

General Mobile Al Şikayet Edenlerin Hepsi Hikaye Telefonu kovanın içine bile attık. makine halla taş gibi :D

2 Yıldır galaxy s2 sahibiyim ve şuanki tüm programlarda dahil sıkıntısız çalıştırıyor. Telefonun en güzel yanı ise samsungun dokunmatik ekran platformunda şuana kadar yaptığı en sağlam telefon olması tamamen çelik kasa :) Şimdiki telefonlarda bunu yapamıyorlar maliyetten düşürmek açısında zaten haberlere bakarsanız samsung her sene yeni modelini çelik kasa yapacak bir türlü yapamadı :D S3 10 kisiden 7 sinin ekranı paramparça mesela en azından benim çevremde öyle. Ben telefonu düşürmedik yer bırakmadım tek bir sıkıntı yok :) Belki s2 almayabilirsin ama sana tavsiye minilerden uzak dur.

demek istediğim s2 devri bitti
kullandığım teller arasında
samsung wave serisi güzeldi ama özellik azdı ekranları çabuk arızalanıyordu
samsung s2 güzel telefon ama modası geçti işlemci ram yetersiz artık
samsung s3 hız ve çalışma bakımından en sevdiğim telefondu
samsung s4 alıp 3 hafta içinde sattığım bir telefon üzerinde yumurta pişirecek kadar ısınıyordu
şimdi note 3 var süper ötesi
discovery hiç saymıyorum
s3 eğer temiz bulursan tavsiyem internetten bulman zira 3 gün denersin adamın dediği gibi çıkmazsa iade edersin 2. el telefoncularda şansa kalmış ama garantisi bitmemiş bir telefon bulursan işini görür şimdi s4 mü istersin s3 mü desen ben s3 derim ama s4 tip olarak hepsini geride bırakıyor
mini telefonlarda sıkıntı var diye okumuştum bir yerde ama hiç kullanmadım

600 e s3 bulabilirsin dostum biraz ararsan temizinden. o fiyatlarda en iyi telefondur bence

discovery diyorsun da hocam 2. hafta şarj soketi bozuldu garantiye gitti geldi kasayı açarken hırpalamışlar telefonu toplasam 3 hafta kullandım 320 ye zor sattım s3 1200 e aldım 1.5 sene sonra 700 e takas ettim note 3 e

sağlamlık yönünden youktube arkadaşın dediği doğru dikkatsizsen s3 gider ekranı 250 tl kasa kaliteli değil s2 gibi

Arkadaşlar mesajlar için çok tşk ediyorum

Discovery veya Discovery elite

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayırdığınız bütçeye göre en iyi telefon. GM Discovery'dir bence. f/p telefonudur diyebilirim. Bu telefon yüzünden s3 üretimi durduruldu. Tamamen aynı sistemde oldukları ve yarı fiyatına olduğu için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri