Telefon önerisi

Bruglione

Kayıtlı Üye
İyi geceler abiler arkadaşlar,

Ben şimdi telefon alacağım fiyat bütçem 1000 1200 civarı, aklımda s4, xperia z var. İstediğim özellikler kasma olmasın hızlı olsun, şarj çok gitsin en özellikle kamerası güzel olsun, parça sıkıntısı olmasın. Önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
dün gece gelen lollipop güncellemesiyle yağ gibi akan lg g2.

general mobile discovery ilk çıkanı 550-600 arası sanırım. tam bi fiyat performans ürünü:)

benim gibi telefonla tek alakan arama yapmak ve aşırıya kaçmamaksa tavsiye ederim:)

S4 kamerasi gercekten cok başarılı.

Lg g2 bulaşma kronik sorunları mevcut ısınma ekran sararma gecelerı kamerada yaşanan fps sorunları vsvs.

Xperia Z kamerasi iyide yazılımla maffediyorlar ben s4 tavsiye ederim sana veya nexus modellerıne bak saf android :)

dün gece gelen lollipop güncellemesiyle yağ gibi akan lg g2.

lg g2 hiç görmedim, araştırayım hemşerim sağol

general mobile discovery ilk çıkanı 550-600 arası sanırım. tam bi fiyat performans ürünü:)

benim gibi telefonla tek alakan arama yapmak ve aşırıya kaçmamaksa tavsiye ederim:)

yok hocam sadece arama değil biraz telefonla ilgilenirim uygulamalar oyunlar felan :)

Lg g2 bulaşma kronik sorunları mevcut ısınma ekran sararma gecelerı kamerada yaşanan fps sorunları vsvs.

sağolun hocam

Xperia Z kamerasi iyide yazılımla maffediyorlar ben s4 tavsiye ederim sana veya nexus modellerıne bak saf android :)

teşekkürler hocam :)

Samsung tavsiye etmem kesinlikle pişmanlıktır

sebebini açıklasaydınız bari hocam :)

hocam sebebi kasıyor. galaxy s5 kullanıyorum yenı olmasına rağman kasmalar var. Sistem çok yavaş ama kamerasına diyecek lafım yok memnunum

lg g2'ye dair yazdığınız tüm sorunlar ilk partilere ait. sonraki partilerde düzeltildi, kamera problemleri ve ısınma yazılımla giderildi. telefonun tek sorunu çerçevesi çok ince olduğu için biraz narin olması.

KESİNLİKLE BU

LG G3 D855 32 GB Titan Akıllı Telefon - kliksa.com

Burdan sipariş verdim elime ulaştı 2 gündür elimden düşmüyo mükemmel bir alet yapmış adamlar :D

piyasa fiyatı 1700 1800 burda 1350 hiçbir sorunu sıkıntısı olmadan geldi. ithalatçı firma garantili.

Cep Telefonu Karşılaştır, Tablet Karşılaştır, Fotoğraf Makinesi Karşılaştır. Fiyat karşılaştır.

bu adrestende istediğin telefonla karşılaştır s6 yı devirebilen özelliklere sahip neredeyse arada bin lira var :D

Huawei Ascend G7 bende kullanıyorum fiyatı 800-900 aralığında bataryası mükemmel kamerası iyi ekran iyi donanımhaber veya teknoseyir'den incelemesine göz atabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri