Telefon önerisi

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

mikon5

Kayıtlı Üye
Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum , iphone 6s'i bekliyordum ancak Turkcell fiyatlarına baktım 24 ay taksitle 5600 tl :) Peşinde 3.600 küsürdü sanırsam.Youtube işleri yolunda gitmediği için güvenip alamadım.
Daha uygun 2.000 - 2400 arası telefon akıllı telefon önerisine ihtiyacım var.Veya yeni çıkacak telefon var mı bekliyeyim mi ?

Ben normal 6 kullanıyorum gayet memnunum. O fiyatlara telefon alacaksan iphone dan başkasına bakma derim. 64gb iphone 6 alırsın o paraya..

Xperia Z3 al bence hem su geçirmiyor (1.5metreye kadar) 4 Kez sıvı teması yüzünden telefonu bozdum olimpik havuz sevdam yüzünden normalde vermemeleri gerekir ama her defasında 20 iş günü içerisinde yeni cihazı hiç bir ücret ödemeden gönderdiler Teknosa'dan almıştım özellikleri çok iyi oynayamayacağın oyun yok telefonda kasma sorunu diye bişey yok sadece 4K çekim yaparken ısınması var o da normal bence fiyat olarak da uygun şuan

Öneriler için teşekkürler , adsenseden ödeme alırsam 6s için belki bütçemi zorlarım olmazsa iphone 6 .

Ancak şu Xperia Z5'te 4K çekim özelliği ilgimi çekmedi değil.Kullanan varsa yorum yapabilir mi?

şu iphonea gereksiz para kazandırmayın arkadaş. mis gibi z3 var iphonedan kat ve kat daha hızlı ve seri.

Değiştirebilirsem Z3 , Tavisiye edecegım Z3 :D

Aslında Note 5 te güzel demeye gelmıstım ki , Z5 te bu bataryayı görunde :D 3430 mAh Z3 yada Z5 diyebılırım :D

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar , hepsini tek tek gidip inceliyeceğim ona göre hangisi hoşuma giderse onu alırım.

Yerli mali yurdun mali,Herkes Vestel Venüs kullanmali.:)

S6 aldim mutluyum huzurluyum :) samsung ve iphone disina cikmam ben

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parasi pahali olabilir digerlerinden ama iphone dan baskasi yalan.bosuna pahali degil hakketen.samsung kullanicisi olarak soyluyorum.param oldugunda 6plus alicam sahsen.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende iphone kullanmadan önce millet ne kadar da özenti şu iphoneye diyordum. şimdi iphonedan başka telefon kullanmam:D

Sony xperia c4'ten kimsenin haberi yok sanırım :) 8 çekirdek sadece 1100 tl :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri