Telefon seçimi

Mehmet64

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
500 TL param var,yarın telefon alacağım.Bu konuda sizler de görüş bildirerek bana yardımcı olabilirsiniz...Kafamda 1 tane telefon var;

LG E612 OPTIMUS L5 BEYAZ AKILLI TELEFON

Özellikleri,
İşletim Sistemi:Android 4.0.3
İşlemci Hızı:800 MHZ
Kamera:5 MP
3G:Var
Bellek:512 MB Ram
Ekran Çözünürlüğü:320x480
Saklama Kapasitesi:2.72 GB
Hafıza Arttırma Kapasitesi:32 GB
Ekran Boyutu: 4''

Benim kafamdaki telefon bu,arkadaşlar önce bu telefon hakkında yorum yaparsanız beni çok memnun edersiniz.Daha sonra sizin için hoş olan bir telefon önerebilirsiniz...

Birde bir sorum olacak,Samsung Tab 3 (7.0')hakkında,SIM Kart girişi var mı acaba tablette ?

Not:500 TL nakit param var daha fazlası yok bu yüzden 500 TL altı ve 500 TL civarı olursa iyi olur...

bahsettiğiniz tablette sim kart girişi büyük ihtimalle var ancak eğer ki görüşme yapmak için soruyorsanız böyle birşeyin mümkün olabileceğini zannetmiyorum genellikle 3g için falan yani telefon gibi kullanmak isterseniz işinizi görmeyecektir

Sony Xperia J olması lazım o modelede bakabilirsiniz güzel bir telefon özellikleride güzel

Bu fiyatı bence LG'ye vermeyin.Vatan'dan Galaxy Ace alabilirsiniz.
v2-52650-1.jpg

Samsung Galaxy Ace-Vatan Bilgisayar

Daha önceden LG Optimus kullandım. O paraya alınacak en iyi telefonlardan birisi. Özellikleri gayet iyi.

o parayı ben olsam 0 bir telefona bağlamam, beklerim üste 100 - 200 koyar s3 iphone 4 felan alırım.

Sony Xperia J olması lazım o modelede bakabilirsiniz güzel bir telefon özellikleride güzel

Hocam dediğiniz telefona baktım güzel bir telefon görünüşü,hafızası,ekran boyutu güzel.Fakat bulunduğum yerde (Uşak) Vatan Bilgisayar malesef yok.Teknosa var fakat teknosada da bu telefon yok.Bu telefonu kurcalayacağım...Teşekkür ederim hocam.

Bu fiyatı bence LG'ye vermeyin.Vatan'dan Galaxy Ace alabilirsiniz.
v2-52650-1.jpg

Samsung Galaxy Ace-Vatan Bilgisayar

Hocam telefon bir arkadaşım da var telefonu kullanmıştım,hızlı güzel,android fakat ekran boyutu biraz küçük geldi...
Yinede çok teşekkür ederim hocam.

Daha önceden LG Optimus kullandım. O paraya alınacak en iyi telefonlardan birisi. Özellikleri gayet iyi.

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam,banada güzel geldi dikkatimi çekti ilk bakışta,teknosaya gittim test ettim baya güzel bir telefon hızlı,aslında markası da o kadar kötü değil sonuçta LG yani.

Diğer arkadaşlar sizlerde görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum...

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam,banada güzel geldi dikkatimi çekti ilk bakışta,teknosaya gittim test ettim baya güzel bir telefon hızlı,aslında markası da o kadar kötü değil sonuçta LG yani.

Diğer arkadaşlar sizlerde görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum...

LG denilen markanın bir çok telefon markasının ekranını yaptığını unutmamak lazım. :)

İşlemci Hızı:800 MHZ çok düşük
Saklama Kapasitesi:2.72 GB çok düşük

galaxy s3 mini alabilirsin 579 tl yapıp

Sadece sıfırlara bakmayın hocam.İkinci el telefonlarıda araştırın bence.Birde biraz daha üste koyabilirseniz.Gm discovery i incelemenizi öneririm.

o parayı ben olsam 0 bir telefona bağlamam, beklerim üste 100 - 200 koyar s3 iphone 4 felan alırım.

Hocam çok araştırdım hatta alma yoluna kadar gittim geri döndüm,doğru düzgün bilgi veren yok,bu yüzden sıfır telefon daha yakın gibi duruyor bana,Teşekkür ederim yinede :)

1110 deli gibi tel. Sorunsuz. Tavsiye ederim fiyatı da ucuz. :)

Bu telefonu görünce diğer telefonları unuttum,yarın bunu gidip bi test etmem lazım :)

Ben iki yıldır Galaxy SII kullanıyorum, hiç problem yaşamadım ;)
Iphone 4S den iyidir :D

Hocam şöyle bir durum var SIII ve S4 şuanda piyasada ve Ocak ayında S5 çıkacak çok geride kalacak.Bu arada bu telefonda bir arkadaşım da var ekranı büyük hızlı fakat wifisi yetersiz kalıyor hocam.

Karşılaştırma Apple iPhone 4S 16GB vs. Samsung Galaxy S2 - için 19 Sebep - VERSUS

LG denilen markanın bir çok telefon markasının ekranını yaptığını unutmamak lazım. :)

Aynen öyle hocam,yani koskoca LG'den bahsediyoruz,televizyon ekranları falan adamlar bu işi biliyor :)

---------- Mesaj saat 22:33:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:47 civarında gönderildi. ----------

İşlemci Hızı:800 MHZ çok düşük
Saklama Kapasitesi:2.72 GB çok düşük

galaxy s3 mini alabilirsin 579 tl yapıp

Hocam işlemci hızı ve rami çok düşük o benide rahatsız ediyor aslında.Saklama kapasitesini hafıza arttırma desteği ile birşekilde hallederiz hocam.
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Sadece sıfırlara bakmayın hocam.İkinci el telefonlarıda araştırın bence.Birde biraz daha üste koyabilirseniz.Gm discovery i incelemenizi öneririm.

Hocam ikinci el telefonları çok araştırdım,hatta üst mesajımda değinmiştim alma kapısına kadar gittim,kapıdan döndüm diye.İkinci el telefonlardan biraz soğudum açıkçası,yani bulamıyorum sağlam bi telefon.Şuan da fiyatı arttıramam hocam 150 TL daha lazım GM Discovery için onun için 1 ay ertelemem lazım :)

GM discovery al keyfine bak hocam F/P açısından en iyi telefon

GM discovery al keyfine bak hocam F/P açısından en iyi telefon

Hocam GM Discovery çok güzel bi telefon.Gerek ekran boyutu (4,7') garantili olması falan herşeyiyle çok güzel 1000-1300 TL lik telefonlara kafa tutuyor,fakat şuanda +150 TL ekleyemem hocam sınırım 500 TL gram yukarı olmuyor malesef :)

General Mobile Discovery bakabilirsiniz hocam ama bütçenizi bi 100 lira kadar aşmanız gerekir .

Az daha biriktirip GM Discovery almanızı öneririm.1000 liralık telefonlar ile aynı performansı gösteriyor.

aynen hocam yukardada belirttim zaten,bütçemi şuanda aşma ihtimalim yok :)

Çok acil değilse biraz bekleyin hocam bence . O fiyata alacağınız telefonlar sizi tatmin etmeyecektir bence . Sadece arama ve mesajlaşma için kullanıyorsanız ayrı tabii

Çok acil değilse biraz bekleyin hocam bence . O fiyata alacağınız telefonlar sizi tatmin etmeyecektir bence . Sadece arama ve mesajlaşma için kullanıyorsanız ayrı tabii

Yok hocam işte aldığım zamandan sonra,mezara kadar birlikte aşk yaşayacağız onunla :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri