Telefonda Video çekerken boyut hatası

darkblue

Kayıtlı Üye
arkadaşımla öyle şamata yaparken bir video çekeyim dedim çokta güzel oldu ama sonradan youtube attığımda gördüm ki ekran yarım çıkmış yani çözünürlülük düşük çekmişim farkında olmadan....şimdi ben bu videoyu nasıl düzgün hale getirip youtubda tam ekran izletmeyi sağlayabilirim bir yolu var mı ?

videomun boyutuna baktığımda 320 240 olarak çıkmış :(

nasıl göründüğünün resmini ekledim alt tarafa ....

video edit programlariyla yeniden duzenleyerek.

Sony Vegas Pro 11
Burdan indirebilir video ilede nasil yukleyip full yapacagini ogrene bilirsin
Sony Vegas Pro 11 Full Surum indir + Nasil Full yapilir izle 32 BIT ve 64 BIT ( etc computer ) - YouTube

Windowsun kendi programi olan Movie Maker
Windows 7 lerde hazir yuklu gelmiyor bu yuzden asagidaki videonun aciklamasindan indirebilirsin
Windows Movie Maker - Videodan Ses Kapatma Ses Ayirma ( etc computer ) - YouTube
Ayrica movie makerin bende 2 adet eklentisi var biri 1080P digeri 720P video hazirlamasina yariyor istediginde bunlarida skype den gonderebilirim ( movie makerde araclar kisminda video kayit ayarini 16:9 ayarlamalisin

video formati cevirici programlarla dene derim birde
Allok 3GP diye bir ceviri programiyla deneyebilirsin

Video ya etiket olarak bunu ekle: yt:stretch=16:9
Hic denemedim ama ise yarayacagini sanmiyorum neden dersen ?

ben videolarimi hazirlarken HD olarak hazirliyorum 1280x720, bu sekilde bir video yuklerken youtube ban adiyor ki genis ekran video yukluyorsunuz daha iyi sonuc alabilmek icin videonuzu orjinal cozunurlugu ile yukleyindiyor ve nasil yapilacagi konusunda da senin bu verdigin ve benzeri etiketler girmemizi istiyor ama zounurlugu duzuk bir video yukledigimde bu uyariyi vermiyor yani burdan mantikli bakarsak bu durum yuksek cozunurlukte olanlarda is yariyor sanirim... ama denemek hic birsey kaybettirmez sonucuda yazarsa iyi olur, ben dahil bilmeyenler ogrenmsi olur

Kardesim bu etiket ile videolarin cözünürlügü ne olursa olsan youtube da tam ekran olarak izleniyor. Istersen önce bir dene ise yarar mi yaramz mi öyle karar ver.

---------- Mesaj saat 10:07:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:06:10 civarında gönderildi. ----------

sağol nihat dediğini yaptım video tam oldu ama görüntü çok kötü oldu etc nin dedikerini deniyecem şimdi ...

Sen zaten videoyu anlasilan görüntü kalitesini cok düsük olarak cektin. Vegas Pro kalitesiz videodan kaliteli yapamaz ki.

Kardesim bu etiket ile videolarin cözünürlügü ne olursa olsan youtube da tam ekran olarak izleniyor. Istersen önce bir dene ise yarar mi yaramz mi öyle karar ver.

---------- Mesaj saat 10:07:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:06:10 civarında gönderildi. ----------

Sen zaten videoyu anlasilan görüntü kalitesini cok düsük olarak cektin. Vegas Pro kalitesiz videodan kaliteli yapamaz ki.

kalitesizden kaliteli yapmaz ama orjinal kaliteyide bozmaz kardesim, once bir dene sonra yanitla.!!!

yukarda saydigim hic bir yontem videonun orjinal kalitesini bozmadan cozunurluk arttirir...

senin yonteminin mantigi suydu...

Telfonda cektigimiz ( eski telefonlardan bahsediyorum ) 3MP lik kamerasi olanlar
bu videoyu suan gunumuzde ki 1902x1080 cozunurlukte izletmek gibi bir durum haliyele goruntu nerdeyse pixcellere donecek yani onunde sadece renk kareleri gorebilirsin... benim sundugum yontemler videoyu isliyor... goze batar kalite vermiyor evet ama orjinalin kaliteyide bozmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri