Telefonum çalındı ne yapabilirim

bayburt16

Kayıtlı Üye
5 kişinin telefonu gitti bu konuda ne yapabılırız antreman vardı butun esyalarımızı odadaydı ********ler telefonları goturmuler utanmadan bırde 1 euroyuda almışlar bu şerefsizlerin telefonu elden cıkarmamak ıcın ne yapmak lazım telefonda şifre vardı kırabılırler mı burda birde

adamlar okadar ******** ki cebımde kı 1 euroyu almış bu kadar alçaklık olmaz

Faturalıysa telefon direk ime ile savcılığa başvur

Polise gidiceksin tele format atılarak şifresi sıfırlanılabiliyor.

bir an önce polise başvurun, telefonların sim kartlarını çıkartmamışlarsa eğer canlı olarak takip edebilirsiniz telefonların konumlarını. eğer sim kartlar çıkartılmışsa en son konumu (sim kartın çıkartıldığı yeri) gsm operatörü sağlayacaktır ama pek umutlanmazdım ben 2. durumda :D (yeni sim kart takılıp kullanılmaya başlayana kadar bulunamaz...)

bulunmaz hocam ozaman unut ama genede bir polis git gerçi onlarda 1 telefon için uğraşmazlar

:D fransada polis yokmu

bilader telefon umrumda degıl polis ne yapabilir sen onu söyle bana niye gülücük atıyorsunuz anlamıyom telefonun parasını bır gunde cıkartıyom ben boyle ********lere ne yapabiliriz diyorum adamların iphone 5 gitti

---------- Mesaj saat 01:03:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:56 civarında gönderildi. ----------

Androidmiydi telefonlar

evet android

---------- Mesaj saat 01:04:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:25 civarında gönderildi. ----------

o zaman bize neden soruyorun biz Türkiye'deyiz oradaki asayişi nereden bilelim

sen bı karısma kardesım madem yardımcı olmucaksın yorumda atma

Burda boş muhabbet yapacagına git oranın polisine anlat derdini onlar sana neyse yardımcı olurlar. Biz türkiyedeyiz burda ne söylesek boş.

bilader telefon umrumda degıl polis ne yapabilir sen onu söyle bana niye gülücük atıyorsunuz anlamıyom telefonun parasını bır gunde cıkartıyom ben boyle ********lere ne yapabiliriz diyorum adamların iphone 5 gitti

---------- Mesaj saat 01:03:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:56 civarında gönderildi. ----------

evet android

hocam bize patlamanıza gerek yok bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz ilk yapman gereken polise gitmekti bişi yapmasalarda gitmen gerekti ayrıca sen apple ile iletişim kurabilirsen telefonunu sıfırlıyabilirsin diye biliyorum ve açıksa konumunu çıkartabilirsin diye bilgim var eger appleye ullaşabilirsen yardımcı olabilirlerse ozaman adamlara ne yapacağın sana kalmış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri