Var mı beyler yeni alıp yada tanıdığı alıp memnun olan bekliyorum max bütçe 3500 civarı diyelim.. 120 cm yada üstü olabilir bekliyorum sağlam tavsiyeler
(forum donanım vs bakıyorum zaten
)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Var mı beyler yeni alıp yada tanıdığı alıp memnun olan bekliyorum max bütçe 3500 civarı diyelim.. 120 cm yada üstü olabilir bekliyorum sağlam tavsiyeler(forum donanım vs bakıyorum zaten
)
Ey gidi günler.
15 sene önce böyle bir derdimiz yoktu. Öğrenci evimde bi 37 ekran oldu mu tamamdı. Belki anten kısmına çatal falan koyardık kimi zaman ama bir portatif bir anten de olursa tadından yenmezdi. Kumanda büyük nimetti. Kanalı değişsin, sesi artırıp azaltsın tamamdı. Bozuldu mu artık neyseki boyum uzun yattığın yerden sağ ayağının baş parmağıyla şansını denerdin. Veya bir oklava, uzun çubuk vs ayarlamak gerekirdi. O da yoksa sürekli oturup kalkardın. Fazla yer de kaplamazdı bıcırık televizyonum benim. İstediğim zaman yerini değişirdim. Yaz akşamında balkona koyup maç izlerdim. Ey gidi günler ey... 3500 TL ve televizyon kelimelerini bir arada görünce bir an geçmişe gittim kusura bakmayın. Bundan bir 15 sene sonra ne dertlerimiz olacak acaba![]()
Phılıps 49puk7100/12
Hocam kesinlikle LG 49UF8507 49''(123 CM) 4K UHD 3D WEBOS SMART LED TV,DAHİLİ UYDU ALICI+2 GÖZLÜK - Vatan Bilgisayar
Bu TV alabilirsin her özellik var aklına gelebilecek.
usta inanmazsın evde 55 ekran tüplü var başka tv yokdedem birden aklına geldi adamın
emekli adam masrafı pek yok zaten bizde kalıyo bayadır alıyım dedi 2.500 civarı babamda almışken sağlam bişey olsun dedi 1000 civarı da ben eklerim gerekirse dedi tv ye zaten pek bakmıyo evde kimse artık , dedem annem diğerleri pc telefon ben ayda 4 saat toplasan tv izlemem netten izlerim dizim varsa da reklamsız yani almışken 1 kere alcaz sağlam olsun diyoz dertler hayat değişiyo yokluk da çektik zamanında şuan şükürler olsun yine
---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------
saolun beyler bakıyorum bunlara da![]()
Yanlış anlama kardeşim 3500 liraya TV alacağın için eleştirmedim. Öyle eskiye daldım birden. Zaman ilerliyor, teknoloji gelişiyor, ihtiyaçlar, istekler değişiyor. Biz de ister istemez zamana uyum sağlıyoruz bir şekilde. 15 sene önce kumanda büyük nimetti, şimdi de netten indirdiğim filmi USB ile 106 ekranda izlemek büyük nimet benim için
Şimdiden hayırlı olsun
Samsung kullanıyorum bi sıkıntı yok , ama simdi alcak olsam Lg alırım .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.