Telif almiyan videolar

• Kullanıcı kostiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

kostiya

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar yeni basladim nerdeyse 2 hafta falan cesitli yollar denedim film spor haber karisik komik ve.s yollar denedim film lerde %99 da telif eslesen 3 cu ulke ve para kazanmiyordu karisik videolar yukledim onlar bazilari telif almiyordu ama cok az izlenme vardi 10 15 falan hangi videolari yuklemeliyim? telif az olan eslesen 3 cu ulke olmayan bi de patlama yapan videlar hangileri kaynak gostersiniz sevinirim Bu arada Azerbaycandan katiliyorum burada bazi Azeri kardesimiz var selamlar olsun Turk ve Azeri kardeslerimize

Kaynak : YouTube

hangi videolari yüklemen gerektigini söylemez kimse sana. zaten hangi videolarin yüklenecegi belli olsa su an hepimiz yatlarimizda whiskey'lerimizi içiyor olurduk.

hmm o biraz skinti oluyor youtubeye video yukleyenler kendilerimi cekiyor bence hayir % de 10 ceke bilir gerii kalani googleden

kendın cek yukle derım ama ıste kendın cekıp yuklemen zaman alıyor telif olmayan video ındırıp dırek yuklesek daha iyi :D

abunemi 1000 yapdim 2-3 gun icinde hangi videolari yukleyecekigimi bilmiyorum

Kendin çek montaj yap yükle diyecemde ben denedim onu bi video 2 saat uğraştıyor millet 2 saatte 1000 video spamlıyor

evet simdi bi kanal buldum gunde 50 100 tane haber videosu paylasiyorlar yukler yuklemez indirip kanalima atiyorum bakalim ne olacaq :D

---------- Mesaj saat 11:07:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:03:25 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar bi wey daha sorucam haber ingilizce ne demek?

haber : news

yalnız haber videosunu kopyalarsan yine yersin telifi.

elinde bir devasa kaynak var hocam "internet"
her bi ücra köeşeyi gezecen bilinmiyen videoları bulup atıcan
ve hep güncel olucan

Arkadaslar youtube olayina yeni girdim, sorun abes ise ozur oncelikle ben bir kanalimda ozgun calsiyorum deneme videolari cekiyorum, arkadaslarimla paylastim izleniyor, ancak kanalda, kanal ayarlarida baktigimda videolarimda goruntulenme artmiyor , bunun sebebi ne olabilir ????

Cevap: Re: Telif almiyan videolar

Arkadaslar youtube olayina yeni girdim, sorun abes ise ozur oncelikle ben bir kanalimda ozgun calsiyorum deneme videolari cekiyorum, arkadaslarimla paylastim izleniyor, ancak kanalda, kanal ayarlarida baktigimda videolarimda goruntulenme artmiyor , bunun sebebi ne olabilir ????

geç yansır youtube analitiğe

Re: Cevap: Re: Telif almiyan videolar

cevap icin tesekkurler onu cozdum, mezu analitige yansimasi degil direk yuklenenler alaninda veya videoma girdigimde goruntulenme 0 gozukuyor analitikde degil yani :(

---------- Post added at 23:21:20 ---------- Previous post was at 22:51:33 ----------

sirket serverina rdp yapip girdim, goruntuleme artiyor, izleyen arkadaslar ile konustum hepsi telefondan izlemis, telefondan olan goruntulemeler yansimiyor gibi bir sonuc cikardim ama detayli bilgisi olan varsa sevinirim...

bazen youtube embed edilen videoların gösterimlerini saymıyor. yani facebook'ta gömülü videonun izlenimi yansımayabilir.

kendimden biliyorum. 9gag, break.com gibi sitelerdeki videolarım kesinlikle yansımıyor izlenime.

eğer güncel çalışmayacaksan en az 6-7 ay kanala video yüklenmemiş kanallardan video çek :) belki telif daha az olur çünkü kanal sahibi pek kontrol etmiyordur demektir.

Re: Cevap: Telif almiyan videolar

bazen youtube embed edilen videoların gösterimlerini saymıyor. yani facebook'ta gömülü videonun izlenimi yansımayabilir.

kendimden biliyorum. 9gag, break.com gibi sitelerdeki videolarım kesinlikle yansımıyor izlenime.

Evet face de paylasmistim, olabilir dedin gibi tesekkurler...

evet simdi bi kanal buldum gunde 50 100 tane haber videosu paylasiyorlar yukler yuklemez indirip kanalima atiyorum bakalim ne olacaq :D

---------- Mesaj saat 11:07:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:03:25 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar bi wey daha sorucam haber ingilizce ne demek?

googleyi ac (google translate) yaz sozluk acilacak oraya haber yaz sana cevirsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri